Moje marzenia -maniusika część III
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje marzenia -maniusika część III
U mnie pada śnieżek i jest -6 stopni , Kwiaty wreszcie trochę pośpią ..
;; Zostałam po raz 10 babcią , mamy wnusia Adasia .. Wracają we wtorek jak nic się nie wydarzy ,, Bo nawet w szpitalu przez brak opieki lekarzy może być źle .. Czekamy na nich z wnusiem aby ich zobaczyć ..
;; Zostałam po raz 10 babcią , mamy wnusia Adasia .. Wracają we wtorek jak nic się nie wydarzy ,, Bo nawet w szpitalu przez brak opieki lekarzy może być źle .. Czekamy na nich z wnusiem aby ich zobaczyć ..
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
JANECZKO.....no to GRATULACJE
.....po raz 10 babcią być, to nie lada wyzwanie dla Ciebie również......na Dzień Babci na pewno masz problem do którego przedszkola pójść.......

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Janeczko gratuluję nowego wnusia !
Jestem pełna podziwu jak wiele nasionek wysiewasz wiosną

Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Janeczko gratulacje 

- maniusika
Ale się cieszę będzie malutki domowy wnusio .. Tamte tez przyjeżdżają do babci ale na co dzień był tylko Antoś ale jak by go nie było . Może jak będą we dwóch to zaczną troszkę rozrabiać .. Dzisiaj też była Basieńka z chłopakami , już lata za nimi i wszystko im zabiera a jak nie chcą jej dać to się drze jakby ją ze skóry obdzierali .. Ma sposoby dziewczyna na swoich braci a jeszcze nie ma roku a co będzie później ,,
mufka -chyba masz na imię Maria muszę siać jednoroczne bo ogród wielki i bez nich byłby pusty ,, A ja lubię się bawić w ogrodnika i nie mogę doczekać się siania .. Byliny są drogie więc jak spotykam ich nasionka to kupuję i mam od razu kilka sadzonek ..
W tym roku mam zaplanowane kupienie ze 20 wrzosów na rabatę z karłowatymi iglakami kilka wrzośców bo mi wypadły i oczywiście kilka traw aby zapełnić chociaż jedną rabatkę z nimi ,, Ale jak spotkam coś taniego na bazarku to pewnie nie ominę ..
mufka -chyba masz na imię Maria muszę siać jednoroczne bo ogród wielki i bez nich byłby pusty ,, A ja lubię się bawić w ogrodnika i nie mogę doczekać się siania .. Byliny są drogie więc jak spotykam ich nasionka to kupuję i mam od razu kilka sadzonek ..
W tym roku mam zaplanowane kupienie ze 20 wrzosów na rabatę z karłowatymi iglakami kilka wrzośców bo mi wypadły i oczywiście kilka traw aby zapełnić chociaż jedną rabatkę z nimi ,, Ale jak spotkam coś taniego na bazarku to pewnie nie ominę ..
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02

Janeczko, zapraszam wiosną do mnie, może jakieś trawki, czy inne roślinki sobie wybierzesz. Chociaż masz tak wiele różnorodnych gatunków i odmian, że pewnie niczym ciekawym Ci nie będę mogła zaimponować

A jaki bazarek masz na myśli ? W Garwolinie, czy jeszcze gdzieś indziej ?
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
- maniusika
Kwiatów mam dużo ale trawki dopiero teraz polubiłam , są naprawdę piękne więc na wiosnę jak namówię którąś z córek aby mnie podwiozła to dam znać że się wybieram ..
.. W Pilawie w soboty tez jest targ i od wiosny można kupić całkiem nie drogo od ogrodników którzy sprzedają swoje nadwyżki chociaż w Garwolinie jest większy wybór .. ..
.. W Pilawie w soboty tez jest targ i od wiosny można kupić całkiem nie drogo od ogrodników którzy sprzedają swoje nadwyżki chociaż w Garwolinie jest większy wybór .. ..
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Janeczko gratulacje
Dziesiątka wnusiów ,to jest coś
Zebrałam nasiona gailardi może chcesz 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Janeczko wnuczek zdrowy.Moja dzis pojechała do domu ,bo zatęskniła za rodzicami
Miłej niedzieli i pociechy z wnuków

Miłej niedzieli i pociechy z wnuków

- maniusika
Dziękuję ,wszystkie wnuki zdrowe nawet ten najmniejszy , wydaje się taki malutki chociaż jak urodził się miał 3 800 ale lubi jeść więc i na wadze będzie przybierał , Córka żałuje tylko że nie ma w ogóle pokarmu i musi mu szykować butelkę . Natomiast Basiunia nie długo skończy roczek a cyca lubi sobie posmukać na deser ..
Roma przyjmuję każda ilość nasionek bo stwierdziłam że ładniej wyglądają niż łąka ,której nie ma kto kosić .. Ja mam swoją czerwoną z ciemną obwódką ale się nie rozsiewa tylko rozrasta ,a może wyrywam siewki ..
Roma przyjmuję każda ilość nasionek bo stwierdziłam że ładniej wyglądają niż łąka ,której nie ma kto kosić .. Ja mam swoją czerwoną z ciemną obwódką ale się nie rozsiewa tylko rozrasta ,a może wyrywam siewki ..
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Janeczko fajnie ,że wnuki zadowe zwłaszcza ten malutki
Moja córka też szybko musiała przejść na butelke ,ale co zrobić .Takie uroki macierzyństwa.
Miłego poniedziałku

Miłego poniedziałku

- maniusika
Jadziu nie wszyscy maja takie szczęścia aby karmić piersią , wygodniej i zdrowiej niż na butelce ale co zrobić jak nie ma pokarmu .. Ja swoje też wychowałam na butelce ..
Dobrze że ładnie je i przybiera na wadze , a latem będzie się już czołgał po podwórku jak kiedyś Antoś ..
Dobrze że ładnie je i przybiera na wadze , a latem będzie się już czołgał po podwórku jak kiedyś Antoś ..
- RomciaW
- maniusika
Piękny , możesz wysyłać... Szukałam swojej ale nie znalazłam , może jak kwitła to nie miałam aparatu , ale na pewno jest trochę inna i nie rozsiewa się , bo dostałam sadzonkę i gdy się rozrosła to ją podzieliłam ..
- RomciaW
Mogą być też z obwódką czarną, zbieram nasionka razem
Nie ma sprawy wysyłam