Witaj Moniko! I ja przywędrowałam do Ciebie - najpierw ze słowami podziękowania za przesympatyczne spotkanie u Ali-było mi bardzo miło Cię poznać .Przepraszam,że musiałam wcześniej Was opuścić (niestety obowiązki

)
A widzisz,wystarczył jeden słoneczny dzień by Twoje sasanki pokazały całą swą urodę-muszę koniecznie je zakupić ,bo prócz kilku żonkili tylko zieleń u mnie. Wydaję się ,że tej odmiany prymulki, które pokazałaś są nie do zdarcia,a jednak u mnie padły. Ala uświadomiła mi,że one wolą półcień a ja je wystawiłam na patelnię
Miałaś dobry pomysł z tymi bratkami-świetnie wyglądają a przy tak marnym kwitnieniu bylin ,znakomicie rozweselają ogród-mnie najbardziej przypadły do gustu te w tonacji niebieskiej,choć różowego rzadko się spotyka w sprzedaży.
Piękny i zadbany masz ogród ,podziwiam wiele interesujących kompozycji .Kilka Twoich rozwiązań chciałabym przenieść (w skali mikro oczywiście) do siebie, dlatego będę na bieżąco śledzić Twój wątek bo już nie mogę doczekać się następnych odsłon.