U Aneci cz.2
Re: U Aneci cz.2
Stokrotkania mam na zbyciu 2 szczepki zroślichy jak coś:)
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne nowości...mnie też bardzo podoba się zroślicha 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Anetkojak tak kochasz hibki to może bedzie wiedziała dlaczego mój nigdy nie zakwitł.Dostałam od sąsiadki ponad rok temu szczepki idzie w górę,a kwiata ani jednego.Jej hbek ledwie mieści się w domu i ani razu nie zakwitł?
Ten eukaliptus będziesz trzymała w domu czy na dworzu? Nie widziałam go na agrze,a też to jest jedno z moich chciejstw,z tym,że do kwiatów domowych w ogóle nie podchodziłam,bo za dużo kupiłam do ogrodu.Drogi był?
Ten eukaliptus będziesz trzymała w domu czy na dworzu? Nie widziałam go na agrze,a też to jest jedno z moich chciejstw,z tym,że do kwiatów domowych w ogóle nie podchodziłam,bo za dużo kupiłam do ogrodu.Drogi był?
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Arletuś na hojeczki już teraz nie narzekam, poznałam juz ich wymagania i rosną ładnie, szkoda że już powoli mi miejsca na nie brakuje może jeszcze tylko compactę variegatę na wiosnę sobie kupię i kończę kolekcję
Heniu hibek miał na pół przekwitłego kwiatka dwukolorowego pomarańczowo różowego i do tego mocno jaskrawego ale tak naprawdę to okaże się jak zakwitnie u mnie.
Eukaliptus masz rację rzadko spotykany, mnie zauroczyły jego listki jak dostałam kiedyś bukiet kwatów chyba róż nim przyozdobione, poczytałam, podpytałam i dowiedziałam się jak się zwie, kupiłam nawet nasionka, wzeszło parę ale nie utrzymałam ich w zimie. Zobaczymy teraz jak mi pójdzie z większym okazem, niestety zima za pasem i trochę się obawiam ale kto nie ryzykuje ten nie ma, prawda
?
Filigranowa27 dziękuję, bardzo lubię zroślichy właśnie za ich barwy, liście potrafią być tak różnorodne choć z jednej roślinki wychodzą.
Stokrotkania napisałam do Ciebie Pw :P
Agarow78 ja też uwielbiam hibiskusy, na nieszczęście jest ich tyle że chyba nigdy nie zakończę swojej kolekcji
Saro dziękuję
Aniu oj tak pofarciło mi się z tym eukaliptusem a hibka to i ja ciekawa jestem bo miał tak na pół uschniętego kwiatuszka więc mniej więcej kolorek wiem ale nie ma to jak zobaczyć w pełnym rozkwicie.
Elciu to fajnie że da radę, dzięki
Elila jasne że wstawię tylko że wszystkie pączki mu opadły i pewnie trochę potrwa zanim się oswoi u mnie
Justus27 to taka najbardziej typowa chyba ale nie miałam takiej :P
Małgosiu napisałam Ci Pw :P

Heniu hibek miał na pół przekwitłego kwiatka dwukolorowego pomarańczowo różowego i do tego mocno jaskrawego ale tak naprawdę to okaże się jak zakwitnie u mnie.
Eukaliptus masz rację rzadko spotykany, mnie zauroczyły jego listki jak dostałam kiedyś bukiet kwatów chyba róż nim przyozdobione, poczytałam, podpytałam i dowiedziałam się jak się zwie, kupiłam nawet nasionka, wzeszło parę ale nie utrzymałam ich w zimie. Zobaczymy teraz jak mi pójdzie z większym okazem, niestety zima za pasem i trochę się obawiam ale kto nie ryzykuje ten nie ma, prawda

Filigranowa27 dziękuję, bardzo lubię zroślichy właśnie za ich barwy, liście potrafią być tak różnorodne choć z jednej roślinki wychodzą.
Stokrotkania napisałam do Ciebie Pw :P
Agarow78 ja też uwielbiam hibiskusy, na nieszczęście jest ich tyle że chyba nigdy nie zakończę swojej kolekcji

Saro dziękuję

Aniu oj tak pofarciło mi się z tym eukaliptusem a hibka to i ja ciekawa jestem bo miał tak na pół uschniętego kwiatuszka więc mniej więcej kolorek wiem ale nie ma to jak zobaczyć w pełnym rozkwicie.
Elciu to fajnie że da radę, dzięki

Elila jasne że wstawię tylko że wszystkie pączki mu opadły i pewnie trochę potrwa zanim się oswoi u mnie

Justus27 to taka najbardziej typowa chyba ale nie miałam takiej :P
Małgosiu napisałam Ci Pw :P
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Piękny hibek. Zazdroszczę kwitnień tarasowców...
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Anetko masz jeszcze bardzo pięknie na tarasie. Mnóstwo kwiatuszków.
Zachwyciło mnie zdjęcie klonika z liścmi prześwitującymi w słońcu.

Zachwyciło mnie zdjęcie klonika z liścmi prześwitującymi w słońcu.

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Piękne kwitnienia ale pierwsza fuksja jest przepiękna.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Hibiskus i klonik ekstra! Aż miło popatrzeć na tak piękne kwitnienia jak dziś prezentujesz. 

Piękne fuksje. Mnie się nie udało z fuksją tyrol:(
Piękne hibiskus i klonik
Oczywiście fuksje jak zawsze piękne! Pozytywnie ci ich zazdroszczę

Ja z opóźnieniem
, Kwiecień w Paryżu to jeden z moich ulubionych, a liście ma jedne z większych
.

- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Superowe fuksje. Też miałam jedną w tym roku, ale jakoś nam razem nie po drodze.
Klonik najbardziej mi się spodobał zaraz po hojeczkach.
Masz moje chciejstwo: Parastica Lao. Będę na taką polować, bo jest piękna.

Klonik najbardziej mi się spodobał zaraz po hojeczkach.

Masz moje chciejstwo: Parastica Lao. Będę na taką polować, bo jest piękna.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- ingga
- 500p
- Od: 7 paź 2009, o 10:27
- Kontakt:
Piękne fuksje