Ale ładnie się prezentuje skalniaczek tak kolorowo. Coś i ja wiem o braku czasu chociaż teraz coraz dłuższe wieczory i jak to mój M mówi nadrabiam zaległości na forum.
Iwonko bardzo dziękuję za odwiedziny miło wiedzieć że ktoś tu o mnie pamięta ... powiem ci tak po cichu deprecha mnie łapie wstaję ciemno koniec pracy ciemno szlak by to trafił nie mam siły energi ochoty na nic ani czasuuu
Na deprechę najlepsze jest forum. Wystarczy pospacerować po ogrodach i powspominać jak było wiosną i latem pięknie i plany same pchają się do głowy. A z tym czasem tak już jest że zawsze go brakuje. Ja też tak często mam. Dobrze że u nas teraz jest łądna pogoda ostatnimi dniami to coś da sie pchnąć w ogródku.
Mariolko mi też tego czasu ciągle brakuje
Myślałam, że w październiku będę miała więcej wolnego czasu, ale gdzie tam. Już sobie pomyślałam, że coraz starsza jestem i tym samym wolniejsza i dlatego tak się dzieje
Mariolko przyszłam się przywitać po długiej przerwie
Pięknie wyglądasz na ostatnich fotkach , mam nadzieję że się trzymasz Twój ogród pięknieje [tak jak i Ty ] Synuś uroczy Zwierzaczki też się udały Mariola mam nasionka powojnika gailardii i jeszcze jakieś tam.........jakbyś była chętna
Za nasionka będę wdzięczna ... nie wiedziałam że powojniki można wysiać
A tak po za tym co mi się marzy ...trawki konwalnik, red baron ,Miskant chiński 'Zebrinus', miskant wysoki , wysokie bambusy i astry chryzamtemy coś co doda uroku w moim ogrodzie jesienią
Dostałam prezent ogromnego oleandra ale jak widze nie był on ładnie przycinany gałęzie ma długie i łyse podpowiedzcie jak i kiedy najlepiej przyciąc ???