Tosiu drobniuteńkie brateczki też mam i jestem z nich bardzo zadowolona.Kwitną cały rok i tworzą wielkie kępy.Idealne na skalniak.Wielkość kwiatków to jakiś 1 cm ,,niecały,,

Rozmonożyły mi się nareszcie w tym roku,bo nasiona są stak mikroskopijne,że samej nie udało mi się dochować flancek.Będę mogła się z Wami podzielić jeśli znajdą się amatorzy minimalizmu

A ja dziś w domku.Czekam na serwis gwarancyjny i wymiane lodówki.Skubana popękała w środku(boczny plastik)Dobrze ,że wziełam się za generalne porządki i przegląd ,bo bym tego nie zauważyła.Chyba to wada fabryczna ,bo nie było żadnych problemów i producent zadecydował o wymianie na nowy sprzęt

Pół kuchni trzeba było porozstawiać żeby dobrać się do zabudowanej lodówki.Masakra jakaś
Ewiczkozdania są podzielone.Ja stwierdzam ,że odstraszają.Mam już taką kompozycję antykomarową kilka lat i stwierdzam ,że działa.Wystarczy sprawdzić pocierając liść jaki zapach chemiczny wydaje ta roślinka.Często przy grillu wieczornym obrywam stare liście i na spodku je rozcieram,stawiam na stół lub pod i komary latając omijają nas z daleka.
Danuśkajak tam zakupy ,,antyczne,,?Ja już nawet nie zerkam.Wczoraj widziałam paterę na trzy talerze jaką szukam no może niekoniecznie taką ,ale nie zdecydowałam się i poszłam kupić kwiaty do skrzynek.Dumna jestem jak nie wiem co...
Czas ogrodowy to zcas na kwiatki,ogród i inne cuda,potem czas szkolny i wyjazdowy ,a na starocie przyjdzie czas zimą