Ogródek AGNESS cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu, ja również mam ochotę na białego żylistka, muszę koniecznie sobie go kupić, mam już naprawdę kłopot z miejscem a wcześniej bardzo często kupowałam po 2, 3 albo i więcej takich samych roślinek  I właśnie różowe mam 2, a mogłyby być różne
 I właśnie różowe mam 2, a mogłyby być różne  
   Biegnę teraz do Ciebie obejrzeć zakupy

Gosieńko ja sama nie wiem co to za roślinka, ten biały dzwoneczek, kupiłam, bo bardzo mi się podobał mam nadzieję, że ktoś odkryje jego tajemnicę, i zdradzi cóż to jest
  mam nadzieję, że ktoś odkryje jego tajemnicę, i zdradzi cóż to jest  Z patyczkami będę próbować, i to zacznę już teraz wiosną, potem latem i jesienią, może kiedyś się uda
 Z patyczkami będę próbować, i to zacznę już teraz wiosną, potem latem i jesienią, może kiedyś się uda  
   Ja też planuję wysyłać paczuszki po niedzieli
 Ja też planuję wysyłać paczuszki po niedzieli   zajrzyj na PW
  zajrzyj na PW  

Marcinie dziękuję bardzo, strasznie to miłe co piszesz Lilie uwielbiam, ale w tym roku  mam wielkie opory żeby je pokazywać, ponieważ są strasznie poszarpane gradem i brzydko to wygląda
 Lilie uwielbiam, ale w tym roku  mam wielkie opory żeby je pokazywać, ponieważ są strasznie poszarpane gradem i brzydko to wygląda  

Gosieńko ja sama nie wiem co to za roślinka, ten biały dzwoneczek, kupiłam, bo bardzo mi się podobał
 mam nadzieję, że ktoś odkryje jego tajemnicę, i zdradzi cóż to jest
  mam nadzieję, że ktoś odkryje jego tajemnicę, i zdradzi cóż to jest  Z patyczkami będę próbować, i to zacznę już teraz wiosną, potem latem i jesienią, może kiedyś się uda
 Z patyczkami będę próbować, i to zacznę już teraz wiosną, potem latem i jesienią, może kiedyś się uda  
   Ja też planuję wysyłać paczuszki po niedzieli
 Ja też planuję wysyłać paczuszki po niedzieli   zajrzyj na PW
  zajrzyj na PW  
 Marcinie dziękuję bardzo, strasznie to miłe co piszesz
 Lilie uwielbiam, ale w tym roku  mam wielkie opory żeby je pokazywać, ponieważ są strasznie poszarpane gradem i brzydko to wygląda
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Nie będę oryginalna, ale zbliżenia świetne. 
Podobają mi się Twoje goździki, pachną?
Pozdrawiam Dorota

Podobają mi się Twoje goździki, pachną?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2

Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś dziękuję bardzo  u mnie ciągle leje, mogłoby w końcu troszkę się ocieplic, żeby można było korzystac z ogródka, bo teraz to tylko nos do szyby
 u mnie ciągle leje, mogłoby w końcu troszkę się ocieplic, żeby można było korzystac z ogródka, bo teraz to tylko nos do szyby  a i zielsko zarasta jak szalone
 a i zielsko zarasta jak szalone  

Dorotko dziękuję goździki pachną wspaniale i różowiutkie i białe
 goździki pachną wspaniale i różowiutkie i białe  

_oleander_ dziękuję za podpowiedź co do dzwonka, miałam nadzieję, że jest wieloletni, ale jak nie to trudno, i tak jest piękny 

u mnie ciągle leje, mogłoby w końcu troszkę się ocieplic, żeby można było korzystac z ogródka, bo teraz to tylko nos do szyby
 u mnie ciągle leje, mogłoby w końcu troszkę się ocieplic, żeby można było korzystac z ogródka, bo teraz to tylko nos do szyby  a i zielsko zarasta jak szalone
 a i zielsko zarasta jak szalone  
 Dorotko dziękuję
 _oleander_ dziękuję za podpowiedź co do dzwonka, miałam nadzieję, że jest wieloletni, ale jak nie to trudno, i tak jest piękny