Żółta hybrydka ma ładny środek.
Storczyki Jolanty
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluje Jolu Phalaenopsis Barbara Moler x Venosa piękne ma kwiaty, a mogę prosić o troche zapachu. Chętnie powącham
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dość dawno mnie tu nie było. Nie, no tylko tydzień. A przez ten tydzień tyle się działo. Wspaniałe kwitnienie dendrobium farmeri, i cudne pączuszki.
Falenopsisy piękne.
Jolusiu spóźnione życzenia imieninowe ! ha mamy imieniny koło siebie ;) bo ja 16 czerwca
Falenopsisy piękne.
Jolusiu spóźnione życzenia imieninowe ! ha mamy imieniny koło siebie ;) bo ja 16 czerwca
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Jolusia
- 1000p

- Od: 25 gru 2008, o 19:34
Piotr=),Baryczka dziekuje.
AnnaL musze powiedziec ze ten zapach to nie zabardzo przyjemny dla mojego nosa, moze to dziwne ale kojarzy mi sie z zapachem nalozonej na wlosy farby
Anusska ta kropelke zauwazylam dopiero przy dokladnym obejrzeniu zdjecia. Na Phalaenopsisa lobbii kwiatki czekam tez juz z utesknieniem chociaz na innej lodyzce jeszcze jeden kwiatek lecz ostatni wisi.
Mala_MI dziekuje ze zajzalas do mojego watku.Kochana a gdzie bylas caly tydzien jeśli spytac wolno ? na urlopie moze?
Dziekuje za zyczenia i skladam röwniez Tobie najserdeczniejsze zyczenia z calego serca.
AnnaL musze powiedziec ze ten zapach to nie zabardzo przyjemny dla mojego nosa, moze to dziwne ale kojarzy mi sie z zapachem nalozonej na wlosy farby
Anusska ta kropelke zauwazylam dopiero przy dokladnym obejrzeniu zdjecia. Na Phalaenopsisa lobbii kwiatki czekam tez juz z utesknieniem chociaz na innej lodyzce jeszcze jeden kwiatek lecz ostatni wisi.
Mala_MI dziekuje ze zajzalas do mojego watku.Kochana a gdzie bylas caly tydzien jeśli spytac wolno ? na urlopie moze?
Dziekuje za zyczenia i skladam röwniez Tobie najserdeczniejsze zyczenia z calego serca.
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Mala_MI

- Kontakt:
Jolusiu, nawet boję się myśleć o urlopie . Na razie tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć
Teoretycznie to mam robotę do zrobienia, ale nie umiałam się oprzeć i czytam forum
Na długi weekend (Boże Ciało i dni następne) miałam gości, więc nie było czasu na siedzenie przed komputerem.
No, czas tak ucieka ...
Teoretycznie to mam robotę do zrobienia, ale nie umiałam się oprzeć i czytam forum
Na długi weekend (Boże Ciało i dni następne) miałam gości, więc nie było czasu na siedzenie przed komputerem.
No, czas tak ucieka ...
Pozdrawiam, Justyna
- Mala_MI

- Kontakt:
Urlop planujemy na początek września (niestety mam taką pracę i stanowisko, że jestem dość mocno uzależniona od terminów różnych oraz urlopów szefostwa). Na pewno ciepłe kraje, morze i upały.
Myślimy nad Chorwacją, którą uwielbiamy lub może Turcja / Egipt (gdzie jeszcze nie byliśmy)
Myślimy nad Chorwacją, którą uwielbiamy lub może Turcja / Egipt (gdzie jeszcze nie byliśmy)
Pozdrawiam, Justyna
- Storczykowa

- Storczykowa

ale jak jest woskowy, to musi być cudowny. bardzo podobają mi się woskowe. są oryginalne i do tego trwałe. moja wymarzona lueddemaniana chyba też ma woskowe kwiaty... a przynajmniej takie wydają się na zdjęciu. niestety nigdy nie widziałam kwitnącej lueddemaniany na żywo, więc nie wiem, jak wygląda w rzeczywistości.