Działka Zeni
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka Zeni
Dziękuję wszystkim za gratulacje.......jesteście kochane. Wiem że zawsze mogę na was liczyć, cieszycie się razem ze mną.
. Dziś już trochę ochłonęłam, ale po wczorajszej wiadomości cieszyłam się do łez. Po pierwsze że jest to długo oczekiwane dziecko..ja także straciłam nadzieję. Stał się jednak cud. Po drugie że z dzieckiem wszystko ok...no i będę mieć nareszcie jedyną wnusię. A że ja niedowiarek w tych sprawach.....młodzi przyjechali i pokazali na płycie wnuczkę i........cipcię.
. Teraz już nie mam wątpliwości...mogę zacząć kupować ciuszki na dziewczynkę. Dziękuję wam jeszcze raz że cieszycie się razem ze mną.

Zenia pisze:..młodzi przyjechali i pokazali na płycie wnuczkę i........cipcię.![]()
.

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Zeniu cieszę się twoim szczęściem i gratuluję serdecznie, że zostałaś Babcią cudownej wnusi.

- Zenia

Dziękuję raz jeszcze za gratulacje. Basiu..wnusia jeszcze bez imienia . Młodzi mają przygotowane kilka i nie wiedzą które. Bez losowania pewnie się nie obejdzie.
. Ale cieszą się bardzo z dziewczynki bo w rodzinie same chłopaki, a ja wiadomo ..pierwsza wnusia.
Irenko...jeszcze babcią wnusi nie zostałam, choć teraz to już przeleci. Ale dziękuję ci bardzo.
Dalej zima i czekanie na piękną wiosnę a myślę że taka będzie. U mnie codziennie pada. Samochody pod blokiem zasypane, czasem już nie rozpoznaję gdzie mój zaparkowany. Pewnie jak by zginął to bym nawet nie zauważyła. O pojechaniu na działeczkę także nie ma mowy. Nie byłam tam jak w zeszłym roku. Boję się o moje iglaki aby nie połamały się pod ciężarem śniegu.

Irenko...jeszcze babcią wnusi nie zostałam, choć teraz to już przeleci. Ale dziękuję ci bardzo.
Dalej zima i czekanie na piękną wiosnę a myślę że taka będzie. U mnie codziennie pada. Samochody pod blokiem zasypane, czasem już nie rozpoznaję gdzie mój zaparkowany. Pewnie jak by zginął to bym nawet nie zauważyła. O pojechaniu na działeczkę także nie ma mowy. Nie byłam tam jak w zeszłym roku. Boję się o moje iglaki aby nie połamały się pod ciężarem śniegu.

- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu
dziękuję za zdjęcia
Powiedź, proszę, co to za kwiatuszki na pierwszym zdjęciu
Powiedź, proszę, co to za kwiatuszki na pierwszym zdjęciu
Na pierwszym zdjęciu to chyba rdest - ładnie wygląda w "gromadce"Halina Kwak pisze: Powiedź, proszę, co to za kwiatuszki na pierwszym zdjęciu
Serdecznie pozdrawiam Barbara
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Basiu
pięknie dziękuję
Kiedyś rósł w moim ogródeczku, być może jeszcze gdzieś się zachował, tylko nie zauważyłam - ładny jest
Kiedyś rósł w moim ogródeczku, być może jeszcze gdzieś się zachował, tylko nie zauważyłam - ładny jest
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Zeniu-gratulacje z okazji WNUSI!Najładniejszy kwiatek w ogródeczku!
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Zenia

Bardzo wam wszystkim dziękuję za gratulacje...cieszę się przeogromnie że będzie wnusia. Już nawet imię wybrane, ale nie będę na razie mówić...bo jak to z młodymi.
Czasem się rozmyślą i jeszcze inne dadzą...poczekajmy rozwiązania. U mnie dalej śnieg, niestety już taki brudny. Jak to w mieście..wiadomo samochody. Na działkę dalej nie jeżdżę...M boi się wyjechać że mu ktoś miejsce odśnieżone przez niego zajmie

-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Zeniu
Gratuluję Ci z całego serca
Dziewczynka to jednak dziewczynka
Pięknie i kolorowo w Twoim ogrodzie!!
Miłego dnia
Pięknie i kolorowo w Twoim ogrodzie!!
Miłego dnia
Zeniu u ciebie też piękna wiosna i lato, pełno słońca, zdjęcie z ostróżkami i innymi kwiatami to super miszmasz.
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Zeniu dziękuję za pochwałęZenia pisze:kocica pisze: nie jestem typem gaduły, a czasami wręcz uważam, że niektórzy na forum mają swoje własne grono i zostawianie śladu jest niepotrzebne. Odzywam się tylko wtedy kiedy mam jakieś pytanie lub konkretną uwagę i jestem pewna, że takich jak ja jest więcej na forum.
Witaj Zyto. Mnie także bardzo podoba się twój ogród i często tu zaglądałam nie pozostawiając śladu. To jednak chyba wielki błąd. Także czasem odnoszę wrażenie że wielu ma swoje własne grono i moje pisanie postów w ich wątkach nie jest im potrzebne. Teraz widzę że się myliłam...pokazuj zdjęcia swojego pięknego ogródka, zwłaszcza o tej porze są one balsamem na nasze upragnione wiosny serducha.
Nie należę do tych ludzi którzy dążą aby komuś dokuczyć, czy dociąć.
Nie mam też nigdy złych intencji. Nie Miej wyrzutów, wszystko O.K.
Wszystkie posty obrażające mnie z 18 znikły, moje broniące swoją godność w pewnym sensie też
(mam skopiowane wszystkie i godz. kto zaczął pierwszy) aby się bronić gdy będzie taka potrzeba.
U Ciebie byłam jak Wnusia się narodziła. Wtedy dokładnie ogród przejrzałam.
Buziaki dla Wnusi
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Zeniu
widzę że Ty podobnie jak ja oczekujesz wnusi .
Piękne zdjęcia ostróżki i roślinek skalnych .
Pozdrawiam i życzę miłego dnia .
Genia
Piękne zdjęcia ostróżki i roślinek skalnych .
Pozdrawiam i życzę miłego dnia .
Genia