Kasiu witam Cię bardzo serdecznie.
Miło mi, że spędziłaś czas u mnie i że Ci się podobało. Ja z kolei zachwycam się Twoimi stronami bo macie przepiękne jeziora i lasy nie tylko piękne ale i pełne grzybów i inkszych jagód. :P
Ja również bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i też życzę przybycia tak wyczekiwanej wiosny....noi słonka.
Izabelko Karolek nie wie jaką my mamy ziemię i ile się trzeba nachodzić żeby coś urosło i cudować czasem na "mały efekt" ale myślę, że jego doping mnie dodatkowo zmotywuje do tego, żeby się nie dać i żeby mieć te malwy...koniec kropka.
Izabelko a znają Twoje sposoby i porady forumków to na pewno coś znajdziemy na tą wstrętną rdzę ....ale tym będę się martwić w przyszłym roku bo ponoć jak
Jadźka napisała dopiero w drugim roku je dopada ta rdza.
Wymyślimy jakąś miksturę i damy radę....
Grażko poczekamy

do tego czasu na pewno nas niejednym zaskoczysz. :P
Teraz trochę aktualności z moij zegrodki.

POZIOMKI czy mam je pikować do małych doniczek czy pozostawić a w maju do gruntu.
KOBEA po mału rusza.....podkarmiłam ją ostatnio po raz pierwszy.
..................................................................................................................................

BEGONIE trochę się wyciągają do słonka, czy mam je już uszczyknąć czy jeszcze poczekać.
...........................................................................................................................................
No i widok z okna na przyszłe cebulkowe
Bardzo dziękuję za odwiedzinki i życzę obiecanego nam wiosennego słonka. :P