Mój ogród na fotografii- część 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród na fotografii- część 9

Post »

Mariolu! no właśnie są "ludzie i ludziska' . Ci drudzy często nie widzą 'swego pod nosem " a doskonale widzą "czyjeś pod lasem" . Nic na to nie poradzimy, jedynie można ubolewać ;:108 Mam swoje grono wspaniałych, oddanych, życzliwych ludzi
z którymi od lat często spotykamy się i są też pseudo- przyjaciele , których staram się unikać / zazwyczaj przypominają sobie, gdy mają jakąś potrzebę/ ;:108
Dzisiaj podjęłam się wyczerpującej pracy Zmieniam obrzeża rabat . Wpadłam do domu na kawkę , bo już mam dosyć, nogi nie chcą mnie już nosić ;:306 Spokojnie, kawka zaraz postawi mnie do pionu ;:108 i będę kontynuowała dzieło.
Przed chwilą mój mąż , widząc jak ciężko pracuję powiedział "Ty to masz w sobie potencjał energii" :tan a ja na to " szkoda,ze dopiero teraz zauważyłeś" ;:306
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
aniap56
200p
200p
Od: 6 cze 2014, o 21:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Bogusiu :wit
Ja jako skrytoczytacz często spaceruję po tych wypielęgnowanych areałach i jestem na bieżąco co dzieje się u Ciebie ;:108 . Pięknie, pięknie :roll: . Trochę brakuje czasu żeby częściej coś napisać ale muszę Ci pogratulować tak pięknego prezentu na Dzień Matki. Ja Też niedługo po raz pierwszy mam zostać babcią (9.06)i wiem co czujesz. Moja córka mieszka jednak w Londynie i jak urodzi to lecę ;:306
Życzę Ci tego wigoru jak najdłużej i wielu pomysłów ;:196
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczko! witam serdecznie i gratuluję ;:168 Miło mi,ze bywasz w moim ogrodzie i dziękuję za pozytywny odbiór mojej pracy. Cieszę się razem z Tobą i mam nadzieję,ze dasz znać, gdy tylko pojawi się dzieciątko! Pozdrawiam serdecznie ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Ślicznie zieloniutko i kwitnąco, ;:138
gratuluję wspaniałej wiadomości ,my za dwa tygodnie chrzcimy naszą najmłodszą wnusię ,ja mam dwie wnusie i dwóch wnuków :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko! witam serdecznie ;:168 Jesteś szczęściarą, a ja tylko jedną , jedyną na razie. Jestem mega szczęśliwa :tan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Oj Bogusiu oglądają Twój ogród coś nie widzę Cię na leżaczku ;:185 prędzej lepiącą nowe donice i ozdoby :D
Twój ogród taki zadbany to nie z leżenia :;230
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu! :wit No coś Ty, zdarza mi się też leżakować ;:108 np. w niedzielę , ale...mnie trzeba by było przywiązać do leżaka ;:306
Dzisiaj ogród doprowadziłam do perfekcji. Przez trzy dni zmagałam się z wymianą obrzeży rabatek.
Jutro będę wylegiwała się :?: :?: :?: i podziwiała swoją pracę ;:306
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Bogusiu kipiąca zapałem :lol:
Ja mam jeszcze kawałek do skopania i czekam na deszcz bo szpadla nie idzie wbić :(
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie Kobietki Cieszę się ,ze jesteście ;:168
Renatko! U mnie sucho zwłaszcza w tej części ogrodu , w której rzadko podlewam z węża, a kilkunastoletni szpaler świerków do cna zabiera to, co cenniejsze. Czasami mam wyrzuty ,ze traktuję tę część po macoszemu ;:306
Wczoraj zmieniałam tam obrzeża rabatek. Suchota niemiłosierna , ziemia zbita jak skała.
Beatko! dziękuję, dziękuję. W niedziele i święta wypoczywam , ewentualnie przechodzę się z aparatem po włościach ;:108
Kurczę , mówiłam młodym ,żeby pospieszyli się ;:306 dopóki mam jeszcze krepę ;:306
Obfocę prusznika i wstawię wieczorem. Teraz zmógł mnie sen ;:108 Będzie poobiednia drzemka a okolo 16 jadę do Zielonej Góry , sprawić sobie jakiś kwiecisty prezent ;:108
aha...dzisiaj jedliśmy po raz pierwszy swoje młode ziemniaczki, pychotka :tan
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Bogusiu gratuluję takiego pięknego prezentu na Dzień Matki ;:196 Czytam i zazdroszczę Tobie że możesz tak popracować w ogrodzie ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluniu dziękuję, super prezent sprawili nam , Dziadkom! :tan Oby teraz wszystko szczęśliwie toczyło się.
Kochana nie dołuj się , najważniejsze zdrówko, odpoczywaj, podziwiaj piękne kwitnienia. Wiem,ze łatwo jest pocieszać , ale Ty jesteś dzielna kobietka . Pozdrawiam serdecznie ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No i jak, poleniuchowałaś ;:306 , Bogusiu, przecież Ty nie umiesz, nasz odpoczynek polega na grzebaniu w ziemi :wit
bebeluch
1000p
1000p

Post »

Bogusiu a ja to nie mam wcale jak podlewać , tyle co konewką ;:224
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko trochę, po obiedzie w niedzielę, poleniuchowałam. Około 16 pojechałam do Zielonej Góry . Wróciłliśmy po 20:00. Byłam zmęczona okropnie. ;:108 Zgadza się Iwonko, w ogrodzie też narobię się, ale to inne zmęczenie. ;:168
Renatko!ja mam to szczęście,że wodę mam rozprowadzoną niemal po całym ogrodzie/ darmowa, ze stawu/. Konewki używam tylko do podlewania kwiatków w doniczkach i skrzynkach ;:108 Wczoraj pod wieczór solidnie u mnie popadało., niestety dzisiaj wysoka temperatura i dość wietrznie - wysuszyło ziemię. Zieleń nabrała soczystości , zmyło pyłki .
bebeluch
1000p
1000p

Post »

Bogusiu a u nas to już msze są odprawiane w intencji deszczu ;:180
Zaczynają pastwiska usychać ;:145
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”