Ale się zrobiło ciepło

W krótkim rękawie, po powrocie z pracy, zmieniałam kompozycje w pojemnikach, bo i bratki i stokrotki już nie wyglądały dobrze. Przy okazji obsadziłam 3 misy. Jedna stoi na tarasie, dwie kolejne na kratownicy na osadniku. Niestety zdjęć nie mam, bo zaraz później wzięłam się za odnawianie ławki. Postawiłam ją też na swoim miejscu, tj. pod klona Crimson king. A potem skręciłam nową ławkę, która uzupełni tarasowe meble. Muszę ją, jak i pozostałe meble, poolejować, ale powoli do przodu...
Stara ławka
Nowa
Potem przyszedł kuzyn i zapomniałam zrobić reszcie zdjęcia
Ale z nowości - clematis górski "Rubens" szaleje
Dziś kuzyn skosił trawę i wygląda to lepiej
A w domu kwitną episcie:
cupreata
Caroline cooper lane
Pinkiscia
Kasiu (kasiula17)! Słodki

Ale sympatyczny na pewno.
Miłeczko (takasobie)! Żółw został p wczesnodziecięcych fascynacjach mojego dziecka. Przecież go nie ugotuje

Ale śmieje się, że Gucia jeszcze na emeryturze będzie go miała. To żółte to kokorycz żółta. A kwiaty żurawki należą do pierwszej którą sobie kupiłam, nie wiedząc jeszcze, ze to żurawka

I także ja lubię!
Marysiu (Maska)! Samiec ma dłuższy ogon

Nieprawdaż, że coś w tym jest
Azalia Mandarine lights
Olu (maliola)! Idzie i to całkiem dobrze. Wszystko ładnie rośnie. Truskawki kwitną. A rzodkiewki już są do zjedzenia. Zaglądaj
Azalia pontyjska
Moniu (Niunia1981)! Obie lubimy wszystkie żyjątka. Ja jednak poza wężami. Nic nie mam przeciwko nim, ale wolę jak trzymają się ode mnie z daleka... A ślimaka w skorupie kiedyś przejechałam. Co poradzę, że przebiegał przez jezdnię
Bodziszek NN
Ewelinko (Ewelina7)! Widzę, że żółwik wpadł Ci w oko. Chcesz

Pryskałam Falconem 460 EC.
Aniu (akl62)! Absolutnie nic. Może ten płotek działa?
Różo (roza333)!