Erazmie - dzięki za odwiedziny. Na dolinach też jest ładnie, ale w górach mimo wszystko widać więcej i dalej. A to też ma swój urok.
Amlosku - dzięki za uznanie, ale tu największym artystą jest sama natura. Po to są te zdjęcia, żeby zimą było na co popatrzeć, nacieszyć oczy i poprawić sobie humor.Kiedy za oknem szaruga i słota fajnie jest spojrzeć na słoneczne widoki i zmienić nastrój.
Oj, tak, tak, zapisuje się jako oglądaczka zimą tych cudowności
Niesamowite krajobrazy. Tak szybko żyjemy, że nawet nie ma czasu popatrzeć jaki ten nasz świat jest piękny. Grażynko, cudna sprawa, tak się zatrzymać,rozejrzeć się, popatrzec w koło, popodziwiać.
Cudne!!! każde z tych zdjęć jest jak lizak, aż się chce polizać, tak są apetyczne
Chciałabym bardzo, żeby złota jesień potrwała jeszcze troszkę, zanim plucha wszystko zbłoci i poszarzy, może zdążyłabym jeszcze zerknąć na rude buki i łyso-słomiane modrzewie....
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Buniu, Naleweczko - cieszę się że też lubicie sobie przystanąć i rozkoszować się upojnymi widoczkami. Jeszcze tylko brakuje leśnego zapachu poruszającego się wraz z lekkim wiaterkiem i ciepła słoneczka opierającego się w plecy. Ależ to jest przyjemne
Piękna ta jesień w Beskidach.Na zdjęciach chyba jeszcze piękniejsza niż w rzeczywistości.Te zdjęcia to wspaniałe "zapasy"na zimę,jak w przyrodzie nie będzie tylu kolorów.
Pięknie Grażynko ,jesień w górach to coś wspaniałego ,chciałoby się żeby kolory te trwały cały rok.Wszak mieszkam niedaleko gór ,ale bywam tam rzadko.W niedzielę wybieram się do Zakopanego może zrobię jakieś zdjęcia ,,,,,,,,,,wiesz Grażynko śledząc twoje rozmowy na forum ,widzę że jesteś profesjonalistką od wszystkich spraw ogrodniczych Masz wszystko zadbane ,roślinki zdrowe i przemyślane Ja po obserwacjach innych ogrodów decyduję się przerobić mój ogródek ,gdyż mam go bez ładu i składu Dlatego bardzo Cie proszę oodoradę jak Ty to widzisz
Witaj Bogusiu177 - jesień w górach jest piękna i to widać. Cieszę się że spodobały Ci się Beskidy. Więc może następnym razem przyjedziesz w Beskidy - jest lużniej niż w Zakopcu.