gracha, kiedyś lilie podobały mi się tylko u kogoś, kupiłam kilka dla siebie jako urozmaicenie i chyba już mnie zaczarowały merymg, plan wykonany zawszę sieję cynie wcześnie, potem pikuję profesjonalnie do..kubeczków po jogurtach i zwykle wsadzam je już kwitnące w rabatę
No wiem Sabinko wiem ale pomyśl jak nie można się ich pozbyć to te wielkie OT świetnie je zasłonią,a jak lilijki przekwitną to parzydło zrównoważy widok samych łodyg
bejka, wiesz jak tak się zastanowić to faktycznie można tam wsadzić kilka cebul. Boję się tylko, że to wykracza poza moje wytyczone 200m i nikt nie będzie na młode pędy lilijek uważał (czyt. przy koszeniu, przy jeżdżeniu taczką do warzywniaka). Póki co trzymam się miejsca, gdzie pracy mam i tak sporo na kilka sezonów (mam nadzieję) Biedronko zostawić je muszę, póki co..mój M nie mógł uwierzyć, że tu tylu fanów parzydła jest..a to przecież taki chaszcz
tak wyglądała moja prowizorka latem
w sezonie obraziła się też na mnie nostalgie i nie za bardzo miała ochotę na przebarwienia
za to rugosę nigdy nie trzeba namawiać do kwitnienia..gwarantowana do samych przymrozków
a to grupka moich NN. Jeśli ktoś ma pomysł co to może być, zapraszam
ta może być venrosą??pachnie pięknie i wygląda..no jak z obrazka
kolejną kupiłam jako Alinka..Alinką oczywiście nie jest, ale kim jest
Ta kremowa to nie cassanova? Jako roczny "stażysta różany" znawcą nie jestem, ale moja różyczka wygląda podobnie, zaś alinka ma więcej czerwieni.
Lobelia cudowna, podstawa na moich rabatkach
dzięki Ewo, właśnie wstawiłam i czekam na imiona dla bidulek merymg, czyżbym miała uwodziciela na rabacie sweety, zgarniam twoje nazwy i lecę porównywać do wujka google
kosmosu tez nie sieję bo strasznie się rozrasta a moje roślinki są jeszcze małe więc tylko zagłuszał.Z jednorocznych na pewno będą dalie i cynie.Róże bardzo ładne zwłaszcza ta żółta może Casanowa.
Ten kosmos, to miał u Ciebie za dobrze, żeby dwumetrowe krzaczory urosły.
Piękne masz róże i lilijki a obwódki lobeliowe fantastycznie podkreślają piękno pozostałych roślinek.
Kosmosy prawdopodobnie zostały zdrowo przenawożone Robiłam miksturę ze skrzypu i pokrzyw i tym cudem podlewałam wszystko jak leci
Zapowiadano na dzisiaj śnieg z deszczem, w Polsce podobno popadało solidnie, a nas na skraju jakoś omija, wcale nie będę płakała z takiego zaniedbania pogodowego
Przecież u mnie rośnie wszystko pełną parą..a do marca już tylko 15 dni. A wiadomo marzec to już i wiosna
pierwiosnki obolałe, bo zaczęły kwitnięcie w styczniu przed śniegiem
liliowce ruszyły
irysy również
o tulipanach nie wspomnę, bo z dnia na dzień są większe
Sabinko jeśli chcesz pisać w wątkach sprzedażowych to musisz dołączyć do grupy Marolex
By umieszczać tutaj ogłoszenia i odpowiadać na ogłoszenia trzeba należeć do grupy Posiadacz MAROLEX. Forum założone i prowadzone jest przez firmę MAROLEX dlatego też główne wsparcie, pomoc i inne udogodnienia są i będą wprowadzane dla Klientów Firmy - posiadaczy opryskiwaczy MAROLEX. By zostać zapisanym do grupy "Posiadacz MAROLEX" należy spełniać dwa warunki:
1. Posiadać opryskiwacz MAROLEX, i w profilu należy podać posiadaną ilość opryskiwaczy MAROLEX.
2. Mieć co najmniej 50 postów na swoim koncie.
Po spełnieniu powyższych warunków należy zgłosić się do grupy "Posiadacz MAROLEX" następująco:
- wejść w http://WWW.forumogrodnicze.info/ucp.php?i=172
- wybrać na prawo, na dole strony nazwę grupy "Posiadacz MAROLEX"
- wybrać opcję "Dołącz do wybranych"
- zatwierdzić klawiszem "wyślij".
Następnie Moderator albo Admin zweryfikuje warunki i dołączy Forumowicza do grupy "Posiadacz MAROLEX". Po dołączeniu do tej grupy będzie miał/a możliwość umieszczania ogłoszeń w poniższej Sekcji Ogłoszeń.
Zawsze możesz też napisać na PW