Mnie też się podobają te Powojniki, i też kupię jak się pojawią, bo oni czasem ceny mają dobre...
U mnie sypie, zima jest i może dobrze, że jest...

Uściski przesyłam...

Mam jednego w kolorze bordowym.
  Mam jednego w kolorze bordowym.

Właśnie wróciłam z biedronki-poszłam specjalnie po to,żeby sprawdzić kiedy będą nasionka-jeszcze nic nie mają
 Właśnie wróciłam z biedronki-poszłam specjalnie po to,żeby sprawdzić kiedy będą nasionka-jeszcze nic nie mają  Dziś dokupiłam sobie begonii-nigdy nie miałam niczego w donicach-teraz posadzę właśnie begonie.Twoje klematisy cudowne-mam chyba 4 odmiany oraz wiciokrzew-oczywiście z biedroneczki
 Dziś dokupiłam sobie begonii-nigdy nie miałam niczego w donicach-teraz posadzę właśnie begonie.Twoje klematisy cudowne-mam chyba 4 odmiany oraz wiciokrzew-oczywiście z biedroneczki

stęskniłam się za Wami ,nie było mnie 1 dzień na Forum i stąd ta wielka tęsknota ,kurowałam się wczoraj w łóżku bo dopadło mnie lekkie przeziębienie,wysmarowałam się sadłem z gęsi i dzisiaj jak ręką odjął
 stęskniłam się za Wami ,nie było mnie 1 dzień na Forum i stąd ta wielka tęsknota ,kurowałam się wczoraj w łóżku bo dopadło mnie lekkie przeziębienie,wysmarowałam się sadłem z gęsi i dzisiaj jak ręką odjął  

najpiekniejsze , a gazanie to prawdziwe piękności
  najpiekniejsze , a gazanie to prawdziwe piękności   

We włocławku padał deszcz ze śniegiem...Na szczęście jutro 1 luty-zaczynam wysiewy-już nie mogę się doczekać
 We włocławku padał deszcz ze śniegiem...Na szczęście jutro 1 luty-zaczynam wysiewy-już nie mogę się doczekać 

one są cudne
 one są cudne  
   muszę koniecznie w tym roku mieć je w ogrodzie
 muszę koniecznie w tym roku mieć je w ogrodzie