Dzisiaj było u mnie prawie wiosenne słoneczko,aż człowiek sił nabiera do życia ,zrobiłam trochę nowych zdjęć i postanowiłam odświeżyć wątek....w przyszły tygodniu chyba zacznę przesadzać skrętniki do większych doniczek,całkiem ładnie podrosły przez zimę.
Magdaleno_LeNa_ pisze:Wiem Renatko, ale ja już trzymam kciuki za następne piękne kwitnienia![]()
A z Ciebie to kusicielka..I znów muszę poszerzyć moją skrętnikową listę
mam nadzieję,że to już niedługo,pączków jeszcze nie widać ,ale jak tylko to piękne słoneczko dłużej nam poświeci,to skrętniki na pewno też to odczują...co do kuszenia,to ...tutaj na forum,co wątek ,to pełno kusicielek

justus
Valor i Verso-piękne są ,a masz już ich sadzonki?...a rosyjskie coraz bardziej mi się podobają.
Basiu/fiskomp
rosyjskie odmiany trudne do zdobycia,ale za to piękne

Olga
dziękuję

Kelpie
...jak to protest?...alfabet to alfabet,kiedyś musi się skończyć

...a z tymi drzwiami to dłuższa historia ,przedstawię ją Wam jak wreszcie zrobię odpowiednie fotki.
Danuto
ja też nie mogę się zdecydować ,który skrętnik najbardziej mi się podoba -dlatego mam ich aż tyle

Dlaczego twierdzisz,że nie masz do nich ręki? - są naprawdę proste w obsłudze-spróbuj.
Jeśli nie -to zawsze zapraszam do mnie.
Elciu
witam Cię serdecznie,dzięki -ja już taka jestem ,że lubię "porządeczek" ,nawet kwiatki muszą być według kolekcji poustawiane na półkach .Zaglądaj częściej- zapraszam.
Jolu
już nadrabiam,już się tłumaczyłam ,ta zima i ferie dzieciaków wybiły mnie z rytmu prowadzenia wątku.
Moniko,Agnieszko -dzięki

Frodo
jak masz na imię? tylko jeden skrętnik? na pewno przydało by mu się towarzystwo ziomków .
To teraz te obiecane Kelpie "numerki"

6022
selekcja Piotra Kleszczyńskiego

6099
selekcja Piotra Kleszczyńskiego

mam jeszcze 7001 i 7029 ale to bardzo malutkie sadzoneczki i nie wiem,czy dadzą radę.