Storczyki Callanthe cz.II :)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamikami26
1000p
1000p
Od: 14 maja 2013, o 11:32
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Storczyki Callanthe cz.II :)

Post »

Dziękuje Kochana ;:196 ;:168
Callanthe
1000p
1000p
Od: 19 mar 2013, o 17:07

Post »

actus pisze:Ja rowniez gratuluje kochana! ;:63 ;:63 Widac ,ze wszystkie pieknie sie zaaklimatyzowaly ;:138
Dziękuję Kasiu ;:168 Ja już szukam miejsca dla kwiatka, którego dostane od Ciebie, bo wiem, że nie może on stać jak hybryda na parapecie. Zdaje się, że mam akwarium dla narybku takie malutkie na strychu i tam go wsadzę, albo reanimek wyleci ze szkła, bo ma się już nieźle i tam zasiądzie ten maluszek, jak król w gablocie nikt go nie będzie macał oprócz mnie ;:209 Jeszcze się zastanowię i zobaczę na tamto akwarium ;:333 Co myślisz Kasiu?
Pozdrawiam, Pati :wit
Moje storczyki: cz. I II
sprzedam
Darka89

Post »

No Pati dopieszczone te Twoje mini ;:215
Widać, że wkładasz w to całe swoje ;:167 ;:138
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Callanthe pisze:
actus pisze:Ja rowniez gratuluje kochana! ;:63 ;:63 Widac ,ze wszystkie pieknie sie zaaklimatyzowaly ;:138
Dziękuję Kasiu ;:168 Ja już szukam miejsca dla kwiatka, którego dostane od Ciebie, bo wiem, że nie może on stać jak hybryda na parapecie. Zdaje się, że mam akwarium dla narybku takie malutkie na strychu i tam go wsadzę, albo reanimek wyleci ze szkła, bo ma się już nieźle i tam zasiądzie ten maluszek, jak król w gablocie nikt go nie będzie macał oprócz mnie ;:209 Jeszcze się zastanowię i zobaczę na tamto akwarium ;:333 Co myślisz Kasiu?
Pati skarbie ,u mnie on sobie stoi na poleczce i ladnie rosnie ,ma nowy listeczek :D .Idealnie byloby gdyby w akwarium siedzial sobie ,wiec jak masz mozliwosc to pewnie ;:333
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Pati, ja już potrzebuje kosza na miniaturki, nie koszyczka. Jakoś tak niechcący zebrało się ich 13. To w przeliczeniu na koszyczki, ile to by było? ;:306
Kwitnienia podziwiam również ja. Zebrałaś cudowne kolorki. Biały rozbójnik będzie piękny ;:167
W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Pociesz się, że nie jesteś osamotniona ;:306 Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce. Poza tym - tu puszczą listka, tam korzonka i tak jest się czym cieszyć. Widziałaś mini Madzi? Toż one już są ozdobne ;:167 A Twoje zmierzają w tym samym kierunku!
Callanthe
1000p
1000p

Post »

Bo mam jeszcze takie kwadratowe szkło na jednego storczyka, a do tego akwarium to wejdą dwa. Ale generalnie do szkło jest okej, tylko że szkło jest kwadratowe a akwarium prostokątne :) Później pójdę poszukać akwarium to porównam ;:108
Darka89 pisze:No Pati dopieszczone te Twoje mini ;:215
Widać, że wkładasz w to całe swoje ;:167 ;:138
Staram się :oops: ;:168

-- 10 sie 2013, o 20:31 --
gianna pisze:Pati, ja już potrzebuje kosza na miniaturki, nie koszyczka. Jakoś tak niechcący zebrało się ich 13. To w przeliczeniu na koszyczki, ile to by było? ;:306
Kwitnienia podziwiam również ja. Zebrałaś cudowne kolorki. Biały rozbójnik będzie piękny ;:167
W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Pociesz się, że nie jesteś osamotniona ;:306 Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce. Poza tym - tu puszczą listka, tam korzonka i tak jest się czym cieszyć. Widziałaś mini Madzi? Toż one już są ozdobne ;:167 A Twoje zmierzają w tym samym kierunku!
Janeczko do tego koszyczka wejdzie 8, były większe do których wejdzie pewnie około 15-17 :wink:
No niby każdy z nas się cieszy jak jakiś nowy korzonek pokaże nieśmiało nosek... Albo listek lekko wychyli się ze środka. Ale to nie jest ta radość jak wyjdzie pęd ;:224 i zakwitnie, wtedy to cieszy najbardziej ;:333 Ale nie powiem, że takie listki też są piękną ozdobą, szczególnie w większej ilości :wink:
sprzedam
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.
Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini" ;:306

Pati za kwitnienie u mini masz dostać Vande czy tak? heh... to sobie chłopak wybrał.. nie mógł postawić taki warunek dla dużego falka? On chyba wiedział, że mini prędko nie zakwitnie, musi być w temacie ;:306
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Lolivette
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dufin pisze:
gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.
Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini" ;:306

Pati za kwitnienie u mini masz dostać Vande czy tak? heh... to sobie chłopak wybrał.. nie mógł postawić taki warunek dla dużego falka? On chyba wiedział, że mini prędko nie zakwitnie, musi być w temacie ;:306
Podczytuje nas :;230
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Pati ,kwadratowe szklo bedzie idealne ,troszke keramzytu na dno i bedzie mial jak w raju.Jak mi jakas z moich 16 mini peda pusci to Ci wysle i niech chlopak po Wande leci :;230
Callanthe
1000p
1000p

Post »

Dufin pisze:

;:306

Dufin ta mini jest od niego i ciągle się ma do mnie pretensje, że w ogóle nie rośnie :evil: A ja go zawsze ochrzaniam, że jak to nie rośnie :?: :?: :?: Przecież rośnie liść ;:14 A on do mnie : "Ale nie ma pędu :!: " A ja mu zawsze odpowiadam, że skoro rośnie korzonek i liść to jest wszystko okej ;:124 I zawsze się sprzeczamy, że nie rośnie a ja go ganie, że rośnie, ale on tego nie widzi :evil: Zawsze wygrywam i na końcu nie ma argumentu i odpowiada.... "enenenene Obrazek" ;:306
Doskonale wie, że bardzo chciałabym Vandę i rzucił mi warunek, że jak zakwitnie Franek to wtedy będzie wiedział, że umiem doprowadzić do kwitnienia więc obiecał, że kupi mi Vandę ;:224

-- 10 sie 2013, o 20:46 --
actus pisze:Pati ,kwadratowe szklo bedzie idealne ,troszke keramzytu na dno i bedzie mial jak w raju.Jak mi jakas z moich 16 mini peda pusci to Ci wysle i niech chlopak po Wande leci :;230
Dobrze, wsadzę w to szkło ;:oj Keramzyt mam więc wszystko jest już prawie przygotowane ;:138
Oj Kochana, on nie głupi :evil: Doskonale wie jak wygląda ;:222 ;:222 ;:306
sprzedam
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

wiem wiem Pati.. tylko, że tez akurat musiało paść na mini.. to się chyba jeszcze nikomu nie udało ;:224 ;:306
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Pati, nie kuś koszyczkami ... ;:306
Callanthe
1000p
1000p

Post »

Już chucham na nią i dmucham, ale za nic nie chce nic wypuścić... Niby był czas, że coś tam się kluło, ale chyba zalałam wodą przypadkiem ;:145 ;:145 ;:145

-- 10 sie 2013, o 20:48 --
gianna pisze:Pati, nie kuś koszyczkami ... ;:306
Pewnie coś koło 15-20 zł, bo mój koszyczek 9,90 ;:224
sprzedam
Callanthe
1000p
1000p