Dziękuję Kasiuactus pisze:Ja rowniez gratuluje kochana!![]()
Widac ,ze wszystkie pieknie sie zaaklimatyzowaly
Pati skarbie ,u mnie on sobie stoi na poleczce i ladnie rosnie ,ma nowy listeczekCallanthe pisze:Dziękuję Kasiuactus pisze:Ja rowniez gratuluje kochana!![]()
Widac ,ze wszystkie pieknie sie zaaklimatyzowaly
Ja już szukam miejsca dla kwiatka, którego dostane od Ciebie, bo wiem, że nie może on stać jak hybryda na parapecie. Zdaje się, że mam akwarium dla narybku takie malutkie na strychu i tam go wsadzę, albo reanimek wyleci ze szkła, bo ma się już nieźle i tam zasiądzie ten maluszek, jak król w gablocie nikt go nie będzie macał oprócz mnie
Jeszcze się zastanowię i zobaczę na tamto akwarium
Co myślisz Kasiu?
Staram sięDarka89 pisze:No Pati dopieszczone te Twoje mini![]()
Widać, że wkładasz w to całe swoje![]()
Janeczko do tego koszyczka wejdzie 8, były większe do których wejdzie pewnie około 15-17gianna pisze:Pati, ja już potrzebuje kosza na miniaturki, nie koszyczka. Jakoś tak niechcący zebrało się ich 13. To w przeliczeniu na koszyczki, ile to by było?![]()
Kwitnienia podziwiam również ja. Zebrałaś cudowne kolorki. Biały rozbójnik będzie piękny![]()
W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Pociesz się, że nie jesteś osamotnionaPrzynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce. Poza tym - tu puszczą listka, tam korzonka i tak jest się czym cieszyć. Widziałaś mini Madzi? Toż one już są ozdobne
A Twoje zmierzają w tym samym kierunku!
Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini"gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.
Podczytuje nasDufin pisze:Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini"gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.![]()
Pati za kwitnienie u mini masz dostać Vande czy tak? heh... to sobie chłopak wybrał.. nie mógł postawić taki warunek dla dużego falka? On chyba wiedział, że mini prędko nie zakwitnie, musi być w temacie
Dufin pisze:Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini"gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.![]()
Pati za kwitnienie u mini masz dostać Vande czy tak? heh... to sobie chłopak wybrał.. nie mógł postawić taki warunek dla dużego falka? On chyba wiedział, że mini prędko nie zakwitnie, musi być w temacie
Dobrze, wsadzę w to szkłoactus pisze:Pati ,kwadratowe szklo bedzie idealne ,troszke keramzytu na dno i bedzie mial jak w raju.Jak mi jakas z moich 16 mini peda pusci to Ci wysle i niech chlopak po Wande leci
Pewnie coś koło 15-20 zł, bo mój koszyczek 9,90gianna pisze:Pati, nie kuś koszyczkami ...