I mamy piąteczek
Ogród przez deficyt wody bardzo boleje... Kwiaty hortensji ogrodowych lekko przypalone, trawa wysycha i ogólnie czekam na deszcz

tylko nie wiem czy się doczekam... Latam z wężem co rano i wieczorem ale to i tak mało...
Wczoraj spędziłam popołudnie na błogim lenistwie... Popływałam w pobliskim zalewie (2 km ode mnie) i wróciłam późnym wieczorem zmęczona jak koń po westernie

i padłam jak kawka...
A teraz jestem z Wami bo jesteście bardzo ważni

i właśnie Wam odpowiadam....
Milenko no właśnie tak to różnie bywa w tych naszych pracowych warunkach, jedni mają gorzej drudzy lepiej ale my nie mamy na to wpływu i trzeba iść do przodu bo nic nam po marudzeniu, prawda?
A z tymi wiatraczkami i latającymi papierkami tak dokładnie jest
Sąsiadów mam przeuroczych... to fakt, moja córka żyje końmi, to jej wielkie hobby... więc kontakt ma zapewniony

Tylko jak włożę ptakom jedzenie do karmnika który stoi obok okna to wszystko wyjedzą... i normalnie nie nadążam z karmą

A czy to raj..? odpowiadam: tak- to mój kawałek marzeń Milenko...
Miłego dnia!
Aguniu melduję, ze dałam radę

Dziękuję...
Skoro tak mówisz o trzcinnikach to ja się muszę nad nimi poważnie zastanowić, bo faktycznie pasowały by na ta rabatę, jeżeli nie schną od spodu... super.
O miskantach też myślałam ale dokładnie z takiego jak piszesz powodu... odpadają. Chcę aby tło odróżniało się od ogrodówek i pięknie szeleścło

To już moja wizja jest coraz wyraźniejsza, dzięki!!!
Spokojnego dnia!
Aguś dziękuję Kochana
Tak to wspaniałe zwierzęta...
Madziu to będę śledzić Twoje poczynania w związku z nowymi projektami

Jestem pewna, ze będą one 100% trafione

Coś ciekawego może uda mi się dzisiaj wysłać bo wczorajszy młyn w pracy spowodował ogólne zmęczenie, które rozładowałam nad zalewem...
Dam Ci znać jak wyślę, ok??
Madziu tak sąsiadów mam przeuroczych a ostatnio zauważam, ze jakieś same dobre rzeczy ściągam do siebie

Może to tylko moje złudzenie?... nie wiem. Miłego dnia Madziu...
Monia hejka
Tak sąsiedzi naprawdę czasami sadzą ogromne bomby

ale właściciel bardzo porządnicki i wszystko sprząta

Szczerze uwielbiam tych moich sąsiadów Buźka!
Aniu ja też bardzo lubię te zwierzęta, są przeurocze.. I dokarmiam ich głównie jabłkami, już czekają przy płocie aż coś dostaną... gdybyś była gdzieś w moich terenach obowiązkowo jesteś na kawce

ok? Koniki od Ciebie wygłaskane... Miłego dnia!
Emko witaj
Dzięki, ze wpadłaś... Tak to sama przyjemność móc popatrzeć na takich sąsiadów... Nie rozumiem moich sąsiadów, którzy ciągle narzekają, że gdy konie biegają to im.... ściany w domu pękają, rozumiesz coś z tego??? bo ja nie...
Miłego dnia!
Tereniu
To są konie które uczestniczą w zawodach regularnie na Służewcu itp. Są piękne i wycackane do granic niemożliwości... To zdjęcie zrobione z kuchni, dziękuję...
Weekend mam zamiar spędzić aktywnie a ogrodzie i w... basenie