A tę ławeczką z ptaszynką uwielbiam
Ogródek Robaczka cz. 6
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 6
Kasiu kobea cudna i zdjęcia rewelacyjne
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Przyłącze się do Was z wysiewami już niebawem niech no mi tylko przyjdą nasiona
mnie szalenie się podoba nie tylko ta ptaszyna na ławeczce ale ta parasolka opleciona powojnikiem
miłego dnia
mnie szalenie się podoba nie tylko ta ptaszyna na ławeczce ale ta parasolka opleciona powojnikiem
miłego dnia
- Edyta1

- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No wiecie, jak tak czytam to może i ja skuszę się na kobeę
.
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kasiu, ależ piękny bukiecik lawendy udało Ci się uzbierać. Moje maleńkie krzaczorki wsadzone w roku ubiegłym dzielnie się trzymają na rabatach, mam nadzieję, że w tym roku pięknie zakwitną i też będę mogła zrobić bukiecik.
Masz pojęcie, że na moich lilakach są zielone, pękate pączki
Wcale mi się to nie podoba, bo jak przyjdzie mróz, to będzie po kwitnieniu
Masz pojęcie, że na moich lilakach są zielone, pękate pączki
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kasiu, za oknem ponuro, mokro, szaro z ogromną ochotą posiedze sobie na twojej ławeczce wśród pięknych kolorków
Kobela bardzo mi sie podoba, w tamtym roku sąsiadka wsadziła ją przy ogrodzeniu i Dzięki temu widziałam ją z bliska, z checią sama bym sobie j zasiała, ale brak miejsca na parapetach
a ona zanim idzie do gruntu duża jest?
Miłego dnia
Kobela bardzo mi sie podoba, w tamtym roku sąsiadka wsadziła ją przy ogrodzeniu i Dzięki temu widziałam ją z bliska, z checią sama bym sobie j zasiała, ale brak miejsca na parapetach
Miłego dnia
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
tamtaram, moje nasionka przyszły! dobrze, że krążki torfowe jeszcze nie, bo bym musiała sobie ręce przylepcem do klawiatury umocować, żeby nie powędrowały same w kierunku nowych zakupów 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu, melduję się, co prawda dopiero na 7mej, ale ...
Z sianiem się wstrzymam trochę, bo jednak mam klimat surowszy niż u Ciebie. Kobeę próbowałam w tamtym roku siać i nie wyszła. Ale nie poddam się i znów spróbuję. Podaj proszę na PW źródło swoich zakupów.
Z sianiem się wstrzymam trochę, bo jednak mam klimat surowszy niż u Ciebie. Kobeę próbowałam w tamtym roku siać i nie wyszła. Ale nie poddam się i znów spróbuję. Podaj proszę na PW źródło swoich zakupów.
Wszystkiego dobrego w nowym roku Kasiu.
Obawiam się, że ja jestem zupelny antytalent do siania, ale moze spróbuję.
jestem i ja, jestem i ja !!! pięknie ... ależ zapachniało mi latem 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Wszyscy kupują i sieją, trzeba iść z duchem forum i uzbroić się w nasionka i krążki
oj będzie się działo. A jak ładnie powschodzą to pewnie i na handel część produkcji pójdzie jak sugerowała Asia
Słońca potrzeba bo szaro buro i wieje śnieżkiem i deszczem, brrr
Słońca potrzeba bo szaro buro i wieje śnieżkiem i deszczem, brrr
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
W końcu jak ma działać handelek nadwyżkowy, to ktoś musi siać, a ktoś kupować ?.. ja kupuję
- konwalia12
- 1000p

- Od: 24 lut 2012, o 19:59
Witaj Kasiu
Dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu już 6. część!
Mam spooooore zaległości. Nie składałam Ci jeszcze życzeń noworocznych- i chciaż już trochę późno, mam nadzieję, że mi wybaczysz- wszystkiego dobrego na Nowy Rok. Oby był obfity w Słońce, oby nam nie szczędził ciepła, miłości, szczęścia, zieleni i kwiatów!
Po Twojej kobei widzę, że to rzeczywiście opłacalna roślina... Jedno nasionko i takie pnącze? Super! Muszę z nią spróbować, może nawet takiej ciamajdzie jak mnie się z nią uda.
Dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu już 6. część!
Po Twojej kobei widzę, że to rzeczywiście opłacalna roślina... Jedno nasionko i takie pnącze? Super! Muszę z nią spróbować, może nawet takiej ciamajdzie jak mnie się z nią uda.
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
będę trzymac za Was kciuki i za ten duch forumowy - zeby trwal i trwal i trwal .. no i oczywiscie zeby plony byly 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Witajcie!
Za oknem wieje, aż głowę urywa, ale na szczęście mamy piątek
3-dniowy tydzień pracy jak dla mnie jest wystarczająco wyczerpujący
Ula, dzięki, wsparcie się przyda!
Julek, wpadasz i znikasz jak kamfora
Czekam na otwarcie nowego mini
Konwalio, witaj! Miło, ze jesteś
Kobea ponoć nie zawsze kiełkuje, u mnie też niektóre nasiona nie wzeszły. Ale jak zacznie rosnąć to idzie jak burza
Pozdrawiam noworocznie!
Majka, jeszcze nie wzeszło żadne nasionka a Ty już kupujesz?
Majka-edulkot, pogoda paskudna, raczej jesienna niż zimowa...brrr... Wysiewy jakoś mnie nastrajają optymistycznie, ale nie oczekuję plonów na miarę prodykcyjną
Anushka, witam i zapraszam!
Beatko, miło, ze jesteś! Dziękuje za życzenia, z serca odwzajemniam
Jeśli idzie o siewy to u mnie tez totalna amatorszczyzna, drugie podejście w życiu. Próbuj z nami
Marzenko, witaj!kobeę trzeba wsadzić do ziemi pionowo, ja wysadzam 2 nasionka obok siebie bo nie wszystkie wschodzą. W tym roku też posieję, zobaczymy czy się uda.
Pat, ja zamówiłam jeszcze trochę nasionek bo te przedwczesne próby mogą być spalone ;-)
Reniu, w ubiegłym roku siałam kobeę pod koniec stycznia i gdy sadzilam ją do gruntu w połowie kwietnia to miała ok. 30-40 cm. Gdybyś czekała do maja to może dojść do ok. Metra, więc mozna wtedy nieco pózniej wysiać.
Lulka, to były prawdziwe lawendowe sianokosy! Takich bukietach uciekamy kilka i jeszcze masę kwiatów do woreczków
uwielbiam ten zapach w domu
U mnie tez sporo roślin pęcznieje od wpływem ciepła, oby zima się szybko i łagodnie skończyła...
Edytko, warto, bo kobea to wdzięczne pnącze!
Boniu, jakie nasionka zamówiłas? Kiedy planujesz wysiać? Dziękuję, za miłe słowo, dobrego dnia!
Agness, dziękuję
Pozdrawiam serdecznie
Asiu, nie grozi nam nadmiar roślin, ale jakby co zapakujemy bagażnik do Sulejowa
Do 1 marca pozostało tylko 56 dni
Miłego dnia kochani!
Za oknem wieje, aż głowę urywa, ale na szczęście mamy piątek
Ula, dzięki, wsparcie się przyda!
Julek, wpadasz i znikasz jak kamfora
Konwalio, witaj! Miło, ze jesteś
Majka, jeszcze nie wzeszło żadne nasionka a Ty już kupujesz?
Majka-edulkot, pogoda paskudna, raczej jesienna niż zimowa...brrr... Wysiewy jakoś mnie nastrajają optymistycznie, ale nie oczekuję plonów na miarę prodykcyjną
Anushka, witam i zapraszam!
Beatko, miło, ze jesteś! Dziękuje za życzenia, z serca odwzajemniam
Marzenko, witaj!kobeę trzeba wsadzić do ziemi pionowo, ja wysadzam 2 nasionka obok siebie bo nie wszystkie wschodzą. W tym roku też posieję, zobaczymy czy się uda.
Pat, ja zamówiłam jeszcze trochę nasionek bo te przedwczesne próby mogą być spalone ;-)
Reniu, w ubiegłym roku siałam kobeę pod koniec stycznia i gdy sadzilam ją do gruntu w połowie kwietnia to miała ok. 30-40 cm. Gdybyś czekała do maja to może dojść do ok. Metra, więc mozna wtedy nieco pózniej wysiać.
Lulka, to były prawdziwe lawendowe sianokosy! Takich bukietach uciekamy kilka i jeszcze masę kwiatów do woreczków
Edytko, warto, bo kobea to wdzięczne pnącze!
Boniu, jakie nasionka zamówiłas? Kiedy planujesz wysiać? Dziękuję, za miłe słowo, dobrego dnia!
Agness, dziękuję
Asiu, nie grozi nam nadmiar roślin, ale jakby co zapakujemy bagażnik do Sulejowa
Do 1 marca pozostało tylko 56 dni
Miłego dnia kochani!