zresztą z obu stron są wejścia

hahaha,asia2 pisze:Tak, tak Francesco. To już nieuleczalne.Czas wyznać prawdę: mam na imię Joanna i jestem clemoholikiem...
i wcale mi nie zależy na terapii...![]()
Shirall to mieszkasz niedaleko tak naprawdęShirall pisze:nie ma za co.......![]()
zaraz, zaraz to gdzie Ty mieszkasz dokładnie?
chyba nie gdzieś przy Panoramie albo w okolicach......bo jak wiem to tam kiedyś były ogródki działkowe ale je zlikwidowali i tam są teraz chaszcze i można tam różne ciekawostki znaleźć....![]()
pewnie ze wykopuj bo takie skarby są najfajniejsze......no i róże wypatrzyłaś no fiu fiu - taki rarytas
Asia, niezle sie usmialamasia2 pisze:(...) kupiłam 2 clemki, a po trzeciego pognałam później sama (pod pretekstem dokupienia czegoś do obiadu), po czym szybciutko ukryłam go wśród pozostałych. Nie zorientował się. Oczywiście M nie clemek (...);:224
ale my jesteśmy szalonerobaczek_Poznan pisze:Asia, niezle sie usmialamasia2 pisze:(...) kupiłam 2 clemki, a po trzeciego pognałam później sama (pod pretekstem dokupienia czegoś do obiadu), po czym szybciutko ukryłam go wśród pozostałych. Nie zorientował się. Oczywiście M nie clemek (...);:224
jakbym widziała siebie w niedziele! Zrobiłam ten sam numer
![]()
Clemki są fajne, moje posadze po świętach, a Ty kiedy będziesz sadzić? Juz masz pokaźna kolekcje, nie dziwie sie, ze M nic nie zczail