Comtesse de Bouchaud

Omishiro

Jan Lindmark ma juz pąki

Uwielbiam patrzeć, jak roślinki budzą się do życia i nie mogę się doczekać swojego clematisa...
 Uwielbiam patrzeć, jak roślinki budzą się do życia i nie mogę się doczekać swojego clematisa... mojego pierwszego clematisa posadziłam wiosną ubiegłego roku.Bardzo kiepsko podrósł przez całe lato.Czyżby miały taki słaby przyrost w ciągu roku
 mojego pierwszego clematisa posadziłam wiosną ubiegłego roku.Bardzo kiepsko podrósł przez całe lato.Czyżby miały taki słaby przyrost w ciągu roku  Teraz widzę ,że budzi się do życia i będę go dopingować aby rósł szybko. Może jakimś nawozem wspomogę.Kiedy mogę się spodziewać pierwszego kwitnienia,uświadomcie mnie.Pozdrawiam
 Teraz widzę ,że budzi się do życia i będę go dopingować aby rósł szybko. Może jakimś nawozem wspomogę.Kiedy mogę się spodziewać pierwszego kwitnienia,uświadomcie mnie.Pozdrawiam 

. A warunki też mają duże znaczenia.
 . A warunki też mają duże znaczenia.

Ja na razie poprzestanę na jednym.Zobaczę co z niego wyjdzie, jeśli w ogóle coś wyjdzie.
 Ja na razie poprzestanę na jednym.Zobaczę co z niego wyjdzie, jeśli w ogóle coś wyjdzie. 

Tzn. puścił już pod koniec zimy pąki, ale chyba zmarzły i teraz nic. Myślicie, że jeszcze się obudzi
 Tzn. puścił już pod koniec zimy pąki, ale chyba zmarzły i teraz nic. Myślicie, że jeszcze się obudzi  ? Poprzednią zimę pięknie przezimował, mimo że nie zabezpieczyłam donicy (a w tym roku tak).
 ? Poprzednią zimę pięknie przezimował, mimo że nie zabezpieczyłam donicy (a w tym roku tak).

, reszta cisza....
 , reszta cisza....