WITAM PO ŚWIĄTECZNEJ WYZERCE uffff. Pogoda iście wiosenna ciekawe co będzie jak przyjdą mrozy
GRAZYNKO irysy śliczne ,ale te również tylko ich cena hmmmm http://waja.strefa.pl/irysy_ensata/irysy_ensata.php
ROMCIU wszystko bieże przyspieszenia nawet katalogi . Miejmy nazieję ,że roślinkom to wyjdzie na dobre ,chociaż kto to wie
TOSIA czyżbyś miała w zamiarze jechać na ZLOT FORUMOWY
Teraz trochę kolorków z minionego sezonu
Jadziu witaj Ja też ledwie się poruszam po tych smakołykach Widzę,że patyczki zadowolone z takiej pogody i cała reszta roślinek też U mnie na targu można było kupić Chopina i Burgund jesienią i żałuję,że tego nie zrobiłam,ale wiosną już nie popełnię tego błędu
Jadziu obżarstwo świąteczne to nic dobrego, dopiero dzisiaj ze smakiem sobie pojadłam jak się poruszałam na ogrodzie, tego nam wszystkim potrzeba. Różyczki chyba rzeczywiście nie zasnęły bo u mnie też rwą się do rośnięcia.
A ja zachowałam wstrzemięźliwość i nie obżarłam sią bardzo. Za to dziś u Prezeski (łubu,dudu) ojadłam i popiłam świątecznie. Były wybory!!!
Wybrałyśmy lilie i liliowce i zamówienie poszło!!!!! Pozostały powojniki do kupna!!
Też jestem ciekawa , ale nie tyle odmian ,
bo w tych się nie orientuję , co efektów!
Będzie różyczkowo , oj będzie przepięknie ,
a zapach nawet poprzez łącza , będzie się niósł!
Jadziu czyżbyś też zamówiła lilie i liliowce...?Czy prezeska to B...
Roślinki rwą Ci się do życia...nie sprawdzałam u siebie ,ale pierwsze podrygi powinien pokazać ciemiernik
Mój jedyny ma wielkie liście i kwitnie co drugi rok...w tamtym roku nie pokazał kwiatów...spodziewam się za 2 miesiące...ale w takiej pogodzie,chyba wszystko szybciej ruszy...