Mój ogród - eleka
Jak zawsze byłam nastawiona negatywnie do różowych powojników tak teraz chyba mi się zmieniło i zaczynają mi się podobać ;-)
Elu proszę mi tu szybciutko przyznawać się co to za powojniczek na tym pierwszym zdjęciu??
Chodzi mi o tego białaska z różowymi paseczkami ;-)
Ale masz tych roślinek... fiu fiu i w dodatku takie "wycacane" chyba nawet afirmacje (te stopniowane) nie są im potrzebne
A ten powojnik samosiejka to już mnie powalił na podłogę
Elu proszę mi tu szybciutko przyznawać się co to za powojniczek na tym pierwszym zdjęciu??
Chodzi mi o tego białaska z różowymi paseczkami ;-)
Ale masz tych roślinek... fiu fiu i w dodatku takie "wycacane" chyba nawet afirmacje (te stopniowane) nie są im potrzebne
A ten powojnik samosiejka to już mnie powalił na podłogę
Dorko, bez nerwacji.Już podaję
1 i 2 zdjęcie powojników,to Bebes Jubile w różnym rozkwicie
3-miss Baterman
4-jeszcze nie w pełni rozkwitnięty Veronica's choice
A co do rojników, to jeszcze z pra- początków, ale faktycznie pięknie się wciskają w każdą szczelinę i niektóre mają imponujące rozmiary.
Ewelinko,nie stresuj się, ja też jeszcze nie ruszyłam z tematem.Gdy już coś się ruszy to dam znać. Na razie podziwiaj Swoje różaneczniki,są cudne.
1 i 2 zdjęcie powojników,to Bebes Jubile w różnym rozkwicie
3-miss Baterman
4-jeszcze nie w pełni rozkwitnięty Veronica's choice
A co do rojników, to jeszcze z pra- początków, ale faktycznie pięknie się wciskają w każdą szczelinę i niektóre mają imponujące rozmiary.
Ewelinko,nie stresuj się, ja też jeszcze nie ruszyłam z tematem.Gdy już coś się ruszy to dam znać. Na razie podziwiaj Swoje różaneczniki,są cudne.
Co tu jeszcze u mnie piszczy
Hostomania
Zaczynające kwitnienie goździki

bodziszek
czosnek
lonicera
paronychia capella(najprawdopodobniej, ale głowy nie daję)
rojniki
szałwia omączona
To jest chyba kuklik
jeszcze raz Bebes Jubile
i cudne, kwitnące jeszcze dębiki

Życzę miłego oglądania i kolorowych snów.
Hostomania
Zaczynające kwitnienie goździki

bodziszek
czosnek
lonicera
paronychia capella(najprawdopodobniej, ale głowy nie daję)
rojniki
szałwia omączona
To jest chyba kuklik
jeszcze raz Bebes Jubile
i cudne, kwitnące jeszcze dębiki

Życzę miłego oglądania i kolorowych snów.
Grażynko,chętnie wynajmę Ci kawałek (nawet spory), za miom domem.Jest tam kawałek lasku. Kawałek drogi bedziesz miała do niego.Ja za to, chodziła bym sobie i oglądała co rośnie u Ciebie.Oczywiście żartuję sobie, bo nie mam siły na więcej.Jakaś zdechła jestem i nawet nie chce mi się wklejać zdjęć, a tak to lubię.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cześć Elu ! To niebieskie to chyba raczej Żywokost? Ale milutki, jak zresztą wszystkie Twoje roślinki. Dziś wykopałam i zapakowałam Ci odnóżki- jutro rano gnam na pocztę . Gdy dziś wróciłam do domu( bo bawiłam u koleżanki na działce - tak, dla odmiany...) zastałam przesyłkę od Ciebie. Ślicznie dziękuję , już posadziłam 
-
Grzegorz B
Witaj Eleka
Masz bardzo ładne te swoje kwiatuszki, przykuwają swoim pięknen uwagę. Powojniki cudne, ale skalniak również bardzo ładny, masz tam ciekawe roślinki. Oczywiście dla mnie najładniejsze są rojniki, są to takie małe cudeńka. Już niedługo również będę się mógł pochwalić kilkoma, na moim nowym skalniaczku.
Pozdrawiam serdecznie
Masz bardzo ładne te swoje kwiatuszki, przykuwają swoim pięknen uwagę. Powojniki cudne, ale skalniak również bardzo ładny, masz tam ciekawe roślinki. Oczywiście dla mnie najładniejsze są rojniki, są to takie małe cudeńka. Już niedługo również będę się mógł pochwalić kilkoma, na moim nowym skalniaczku.
Pozdrawiam serdecznie