nigdy nie widziałam smardza ,znajdz zdjęcia i wrzuć na FO ,chętnie zobaczę
Na Piastowskim szlaku
Re: Na Piastowskim szlaku
Mireczko,
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Izo...
. Przypadek zrządził że zajrzałam do twego ogródeczka i....jestem pełna podziwu. Wielki szacun dla ciebie i tych pięknych kolorowych rabatek.
. Pośród innych piękności podejrzałam formowane iglaczki. Czy sama je formujesz, czy to gotowce. 
Witaj Zeniu
Miły to przypadek ,że wpadłaś ,jeśli chodzi o iglaki to formuję je sama to moja kolejna pasja ,te okazy zostały przygotowane na działce moich rodziców ,zanim kupiłam swoją no i czekały na swoje 5 minut ,wsadzałam je w takiej formie w ubiegłym sezonie ,to fajne zajęcie jeśli jesteś cierpliwa i możesz czekać na efekty ,pierwsze cięcie jest zawsze dla rośliny nie złym szokiem bo zostawiasz ją mocno ogołoconą
Miły to przypadek ,że wpadłaś ,jeśli chodzi o iglaki to formuję je sama to moja kolejna pasja ,te okazy zostały przygotowane na działce moich rodziców ,zanim kupiłam swoją no i czekały na swoje 5 minut ,wsadzałam je w takiej formie w ubiegłym sezonie ,to fajne zajęcie jeśli jesteś cierpliwa i możesz czekać na efekty ,pierwsze cięcie jest zawsze dla rośliny nie złym szokiem bo zostawiasz ją mocno ogołoconą
- Zenia

Przyznam Izo że cosik z tym formowaniem już próbowałam..
. Podobają mi się takie formowane ale jeszcze tak jak bym chciała mi nie wychodzi.
. Widziałam kiedyś pewną panią, formowała swoje iglaki...maszynką elektryczną. Szło jej to jak po maśle..nawet w spiralę. Chciała bym się tak kiedyś nauczyć 
Zeniu ,
Byłam z rewizytą u ciebie ,i zrobiło mi się wstyd że piszę o cierpliwości do iglaków osobie która ma takie piękne formy u siebie ,wybacz ale pamiętam z forum twój pierwszy wątek ,potem cię gdzieś zgubiłam i w ogóle nie kojarzyłam cię z tym ogrodem ,w innym wypadku nie popełniłabym takiej gafy
Byłam z rewizytą u ciebie ,i zrobiło mi się wstyd że piszę o cierpliwości do iglaków osobie która ma takie piękne formy u siebie ,wybacz ale pamiętam z forum twój pierwszy wątek ,potem cię gdzieś zgubiłam i w ogóle nie kojarzyłam cię z tym ogrodem ,w innym wypadku nie popełniłabym takiej gafy
- Zenia

To ty taki cichy podglądacz jesteś...gdybyś tu nie napisała nawet bym nie wiedziała że u mnie byłaś.
. To ja wręcz
za te swoje niezbyt ufryzurowane iglaki , choć właściwie ciągle się uczę. No żeby było po równo...obie będziemy się uczyć i nawzajem sobie podpowiadać. 
Jaki wstyd......Izabela pisze:Zeniu ,
zrobiło mi się wstyd że piszę o cierpliwości do iglaków osobie która ma takie piękne formy
Zeniu,
Zawsze do usług
,chętnie wymienie z tobą poglady i spostrzezenia w te długie wieczory co mamy przed sobą
Zawsze do usług
- Zenia

Izuniu...przyszłam się przywitać.
. Dalej u mnie bez deszczu a ja tak na niego czekam. 
Witaj Zeniu ,
Dopiero dziś weszłam na FO i zaraz odpisuję , u mnie nareszcie pada
, niestety do Świąt będę rzadko wpadać ,ponieważ w mojej pracy ten okres jest najważniejszy i wszstkie siły są kumulowane na Grudzień , potem wrócę do systematycznego wpadania tym bardziej że wreszczie wróciła do mnie płyta z laboratorium z odzyskanymi zdjęciami ogrodu z przed 3 lat czyli z okresu kiedy tam panował armagedon
,jak tylko bedę miala dłuższą chwilę wrzucę fotki ,tym czasem pozdrawiam i życzę deszczu na który tak czekasz
Dopiero dziś weszłam na FO i zaraz odpisuję , u mnie nareszcie pada
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
IZAu mnie też padało ale to raczej pryskało jak na taką suszę, to nawet dobrze nie odkurzyło........
pozdrawiam
pozdrawiam
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Leszczyno,
U nas pada 2 dzień ,szału nie ma ,ale zawsze coś tam pokropi , byłam na działce zobaczyć czy wszystko jest ok i przeraziłam się jak zobaczyłam moje RH,obawiam się że na wiosnę mogę ich już nie mieć , skręcone na maxa ,a bałam sie je podlać, mam nadzieje że ta ilość wody którą zmagazynują teraz pozwoli im przetrawć w innym wypadku chyba się wkurzę ,taka inwestycja i nawet efektu nie zobaczyć
U nas pada 2 dzień ,szału nie ma ,ale zawsze coś tam pokropi , byłam na działce zobaczyć czy wszystko jest ok i przeraziłam się jak zobaczyłam moje RH,obawiam się że na wiosnę mogę ich już nie mieć , skręcone na maxa ,a bałam sie je podlać, mam nadzieje że ta ilość wody którą zmagazynują teraz pozwoli im przetrawć w innym wypadku chyba się wkurzę ,taka inwestycja i nawet efektu nie zobaczyć
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
IZA ....to jest reakcja obronna RH na zimę....u mnie też bywało już tak niejednokrotnie, wiosną wracają do formy......ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby jeszcze je podlać....
....ja w tym tygodniu po niedzieli taki jeszcze mam plan uzupełnić wodę w iglakach i w RH.....ciemierniki też już w pączkach więc muszę im dać pitku aby kwiatki ładnie pokazały..........jak się objawią to pokażę.....
....ja w tym tygodniu po niedzieli taki jeszcze mam plan uzupełnić wodę w iglakach i w RH.....ciemierniki też już w pączkach więc muszę im dać pitku aby kwiatki ładnie pokazały..........jak się objawią to pokażę.....
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Leszczyno,
Ja swoja przygodę z RH dopiero zaczynam i uczę się jak z nimi postępować,bałam się że jak przyjdzie przymrozek to im zaszkodzi ,Dzięki za poradę ,jak to dobrze że się zgadałyśmy
Ja swoja przygodę z RH dopiero zaczynam i uczę się jak z nimi postępować,bałam się że jak przyjdzie przymrozek to im zaszkodzi ,Dzięki za poradę ,jak to dobrze że się zgadałyśmy
- Zenia

Czekam zatem na fotki a zarazem chcę oznajmić że i u mnie pada. ..tra, laIzabela pisze: ,jak tylko bedę miala dłuższą chwilę wrzucę fotki
Witaj Izo - widzę, że troszeczkę nas łączy - zamiłowanie do drewnianych domków
tylko ty już na półmetku a ja dopiero zaczynam 
Moje nowe hobby ;)
Pozdrawiam miłośników ogrodów - Justyna
Zajrzyj Pierwsze kroki - odnawiam bardzo stary ogród
Pozdrawiam miłośników ogrodów - Justyna
Zajrzyj Pierwsze kroki - odnawiam bardzo stary ogród