Moja działka - Katarzynka
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tulipanko tylko świerki w końcu działki odziedziczyłam od sąsiadów, taki mini lasek nad stawem
i właśnie to robi wrażenie dużych nasadzeń.
Aniu jak znasz okolice to kierunek Zbiczno, zapraszam
Ina dzięki za miłe słowa, dzisiaj mglisto, szaro i ponuro widok z okna przygnębiajacy
ale na parapecie są kwiatuszki

Aniu jak znasz okolice to kierunek Zbiczno, zapraszam

Ina dzięki za miłe słowa, dzisiaj mglisto, szaro i ponuro widok z okna przygnębiajacy

-
- 500p
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj sąsiadko
Nie wiem dlaczego wcześniej tu nie trafiłam
ale lepiej póżno niż wcale
Ślicznie masz u siebie i teren spory do zagospodarowania i popisu .U mnie już zaczyna powoli miejsca brakować ,teraz jak coś kupię to muszę się poważnie zastanowić gdzie to posadzić .Domek też fajny macie no i szybko powstał
W stawie masz jakieś rybki?
Nie wiem dlaczego wcześniej tu nie trafiłam

Ślicznie masz u siebie i teren spory do zagospodarowania i popisu .U mnie już zaczyna powoli miejsca brakować ,teraz jak coś kupię to muszę się poważnie zastanowić gdzie to posadzić .Domek też fajny macie no i szybko powstał

W stawie masz jakieś rybki?

-
- 500p
Witaj Bożenko , dzięki za odwiedziny,śmieję się że u mnie to więcej ziemi niż zieleni, ale czas zrobi swoje i może kiedyś tak jak Ty powiem : .........nie mam miejsca. Staw był zarybiony zaraz jak powstał, są karpie, amur, liny i chyba to wszystko. Nie wyławiamy ich , czasami siadamy na ławce i po wrzuceniu kilka kromek chleba patrzymy jak sobie jedzą , Bert szaleje a nam już nic wiecej do szczęścia nie potrzeba 

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
-
- 500p
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Kasiu, piękne miejsce, piękna posiadłość, a o takim jeziorku, mogę tylko pomarzyć.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- 500p
Witaj Guciu, miło mi że odwiedziłaś moją działkę , jak sama widzisz terenu dostatek można szaleć. Nawet nie wiesz Guciu ile razy gdy odwiedzałam Twój ogródek wołałam ja też tak chcę, masz las, wodę i wspaniały ogród a ze w mini rozmiarze to co. Czasami sobie tak myślę że chyba wolałabym mieć małe ale zrobione dokładnie. Jedyne co mi odpowiada to, to że do sąsiada mam daleko i nie zaglądamy sobie wzajemnie co mamy na grilu i nie jesteśmy zmuszeni słuchać tej samej muzyki. Syn, pies mają miejsce aby się wybiegać. Pozdrawiam Cię Kasia
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Kasiu, z tymi sąsiadami, rzeczywiście bywa różnie. Ja dodatkowo mam problem, bo mój sąsiad z lewej strony nie kończy budowy. Od dziesięciu lat nic nie robi. W ogródku same chwasty i drzewa, które sami musimy wycinać, żeby nie zasłaniały słońca. A jak kilka lat temu pokrywał swój dach, to papa pływała w naszym oczku.
Czasami planujemy z mężem, że na emeryturze, sprzedamy wszystko i zamieszkamy w miejscu tak urokliwym jak Twoje.
Ale, czy będziemy jeszcze wtedy mieli tyle zapału, co teraz?
Czasami planujemy z mężem, że na emeryturze, sprzedamy wszystko i zamieszkamy w miejscu tak urokliwym jak Twoje.
Ale, czy będziemy jeszcze wtedy mieli tyle zapału, co teraz?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- 500p
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Witaj Kasiu!
Bardzo ładnie u Was, ten staw-jeziorko jest uroczy :P Nie przejmuj się, że jeszcze nie masz dokładnie zaprojektowanego ogrodu, zanim sie obejrzysz a nie będziesz miała miejsca dla nowych roślinek :P Widać to po tym sezonie, ile pracy włożyliście i tak trzymać
Bardzo ładnie u Was, ten staw-jeziorko jest uroczy :P Nie przejmuj się, że jeszcze nie masz dokładnie zaprojektowanego ogrodu, zanim sie obejrzysz a nie będziesz miała miejsca dla nowych roślinek :P Widać to po tym sezonie, ile pracy włożyliście i tak trzymać

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie