Ogród Elizabetki po góralsku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ala
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 14 mar 2007, o 12:21

Post »

Pewnie , że pokażę. Stare i nowe. Coś wykopie z albumów. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania dobrego , niedrogiego aparatu i wtedy będziecie mnie mieli dość. Obrazek
Pewnie też wtedy wyniose się od Ciebie Elizabetko żeby nie zasmiecac Twojego wątku.
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O jejku Krysiu magiczne słowo "bacówka" to to czego najbardziej pragnę....i nie mogę więcej wymówić....
czekam...... czekam aż się zmieni plan zagospodarowania i chyba umrę z żalu przedtem.... ;:145
Niestety długo nie byłam na działce ale może wkońcu jutro pojedziemy i "cóś' przywiozę. :D

Alu Ty wiedziałaś jaki kwiatek wstawić....wyczułaś mnie za co serdeczne dzięki. :D
A co do aparatu ja też dosyć długo szukałam ale po ciężkich bojach i z pomocą szanownych forumowiczów wybrałam i mam w końcu. Na forum jest wątek o aparatach fotograficznych gdzie możesz wszystkiego się dowiedzieć ---wstąp i zobacz. :idea:
Poczekamy cierpliwie na Twój wątek a póki co będzie mi niezmiernie miło oglądać takie miłe fotki.

Na razie ..pa... ;:101
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Elizabetko,wielka szkoda,że przestałaś pokazywać zdjęcia z twojego raju. Góry ,własny strumyk ,na własnej działce o czym jeszcze można marzyć? Pięknie u Ciebie :D
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj Inko. :D
Dzięki za odwiedziny. Niestety nie mam nowych zdjęć a teraz już tam nie dojadę bo śniegu ponoć dużo napadało.
Tak, że przyjdzie mi czekać aż do samiutkiej wiosny. Chyba, że zabawię się w Yeti i zabrnę tak daleko.
Pozdrawiam cieplutko.
:D :D :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Witej Elżbietko w ten zimowy wieczór jak piszesz , już pozabezpieczałaś roślinki na zimę ,ja jeszcze nie ,bedę to robiła po niedzieli :lol: myślę że jeszcze zdązę :)
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bogusiu tu z takich wymagających to mam tylko róże, które już wcześniej zakopczykowałam. Tak, że mogę sobie spokojnie czekać wiosny. Oby tylko na wiosnę sarenki mi ich nie poogryzały.
Musiałam porobić wcześniej bo już za bardzo teraz nie dojadę.
Pozdrawiam. :D
tea
50p
50p
Od: 11 lis 2007, o 17:37

Post »

Piękne miejsce Elizabetko;Cudny strumyk,stare drzewa.Czy w lato woda osiąga temperaturę taką,że da się pomoczyć nogi?
Pozdrowienia Tea
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj Tea. :D
Tak..... mnie to miejsce urzeka jak tylko tam jestem i to ciągle od nowa. Nawet gdy mi coś dolega to gdy tylko tam stanę jak ręką odjął. Niesamowite ale prawdziwe.
A jeżeli chodzi o wodę to można śmiało nogi moczyć ale i szybko uciekać....za to piwko jest świetnie wychłodzone :D Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam, dzięki za odwiedziny i cieszę się, że jesteś na forum i to z tak odległego miejsca.
Pa :D
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Elizabetko , gdzie moje ciutki do Twojej działki, pięknie i strumyk i przestrzeń super ,
Pozdrawiam
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Asiorku kochana to jest moje miejsce na ziemi ...i wcale się nie przejmuję, że tyle roboty.

Ciesz się z każdej trawki, kwiatka i gałązki, które wyrosną na Twoim ślicznym przytulnym ogródeczku.
Sama powiedziałaś, że masz nasadzone jak na hektar. Zapewniam Cię, że będziemy zaszokowani jak pokażesz nam swój świat w wiosennych barwach. Wiesz kiedyś Aneta mnie skarciła bo też marudziłam, że jej jest o wiele ładniejsza i że moja nie taka ładna. To teraz ja muszę Ciebie nieco skarcić. Masz naprawdę przepiekną działeczkę i przede wszystkim jest Twoja własna.

Pięknie dziękuję za odwiedziny i życzę Ci wszystkiego dobrego. Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wiem Elizabetko, Dzięki serdeczne za dobre słowa i skarcenie jak sie podoba to dobrze, jak coś się kocha to i kręgosłup tak nie boli przy robocie dopiero później , ja się bardzo cieszę tylko tęsknię za Waszą przestrzenią,
moje roslinki są bardzo "skupione", a jeszcze bym chciała i inne okazy, sadzawka też by sie przydała, a tak to bedzie "miska" z wodą
Pozdrawiam i wzajemnie
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

OOO... Elżbietko.. nie wiedziałam że masz i taką posiadłość :roll: Super ;:215
No to teraz będę jeszcze bardziej czekała na Twoje zdjęcia i postępy w urządzaniu Twojego raju ;:79
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pięknie Cię witam Gabrysiu w moich niskich progach. Już mi się strasznie dłuży...chętnie bym się tam wybrała choćby jeszcze dziś. :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Wierzę Ci. Każdy z nas już jest bardzo niecierpliwy i czeka na początek wiosny i prac na działkach.
A te rozmowy na Forum jeszcze bardziej nakręcają atmosferę.
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Żebyś wiedziała ale ...szczerze to jest...bardzo sympatyczne takie nakręcanie.

Pa pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”