KWIATOLANDIA u Wandy
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: KWIATOLANDIA u Wandy
Wandziu jak wrzucasz zdjęcie po prawej stronie jest okienko w nim ustawiasz sobie wielkość np 640x 480 , możesz też ustawić w ustawieniach po prawej stronie na górze jaką chcesz wielkość ja zawsze wklejam wielkość 640x480-uda się ja przeszłam z fotosika bo mi kasowało fotki lub płaciłam ...
Wandziuwanda7 pisze:Och witam, Marto. Fajnie, że o mnie pamiętasz. ...POzdrawiam cię serdecznie

Fiołaski piękne, gęste, a wielkość jeszcze dopracujesz

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, dosyć już mam tej pogody. Jak ma być tak dalej, to ja zabieram rośliny do domu. Na razie postawiłam je na tarasowym stole, bo muszę oczyścić doniczki z różnych kłaczków i pajączków, które przez lato zdążyły się tu już zadomowić.

- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Obawiam się, że jesień nadchodzi wielkimi krokami. Co to jest to po lewej stronie yuki?
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Nikitka
- 200p
- Od: 27 lip 2010, o 16:30
Widzę Wandziu, że nie tylko doniczkowce masz super. Na dworze też masz fajnie, tak bardzo zielono. Taki ogród mi się marzy 

- renata_22
- 200p
- Od: 25 mar 2010, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wando ja za tymi kwiatkami widzę jakiś ładny ogród
Może nam pokażesz? Niestety wcale się nie zapowiada na polepszenie pogody - moje kwiatki również się nie cieszą z obecnej sytuacji...

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
To jest Renatko araukaria. Rośnie zupełnie tak jakby choinka rosła do dołu, to znaczy ma coraz szersze te swoje piętra, a nie jak inne iglaki, które mają coraz mniejsze.
Celinko droga, bardzo ci dziękuję za instrukcje, jak widzisz zdjęcie jest już w dobrym rozmiarze.
Renatko-22 ogród pokaże w swoim przyszłym wątku w dziale ogrodowym, tutaj staram się trzymać tematu doniczkowego.
Celinko droga, bardzo ci dziękuję za instrukcje, jak widzisz zdjęcie jest już w dobrym rozmiarze.

Renatko-22 ogród pokaże w swoim przyszłym wątku w dziale ogrodowym, tutaj staram się trzymać tematu doniczkowego.
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 20 lip 2010, o 11:19
Witaj Wando
faktycznie cisus piekny jak i reszta Twoich kwiatów ,

faktycznie cisus piekny jak i reszta Twoich kwiatów ,
-
- Od: 11 gru 2009, o 12:07
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
ja również powoli zabieram kwiaty do domu, bo boję się nagłego załamania pogody, którego niestety, nie wszystkie kwiaty mogą przeżyć
pamiętam jak w październiku zeszłego roku nagle spadł śnieg i nie wiedziałam w co ręce włożyć. Teraz przede wszystkim możemy spokojnie obejrzeć roślinki, aby jakiegoś paskudztwa do domu nie przywlec 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Cześć Iwonko! No właśnie, lepiej zacząć już teraz wnosić po jednej roślinie do domu, bo później, jakby przyszło nam targać to wszystko naraz jedego wieczora, żeby zdążyć przed zimną nocą, to ja nie bardzo bym chciała. Lepiej zawczasu się przygotować, tym bardziej, że to wszystko na dworzu podrosło i trzeba szukać w domu nowych miejsc, które - tak jak w moim przypadku - zajęly już inne roślinki.
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Ja na szczęście w tym roku mam tylko kilka roślin i to za oknem,ale też nie bardzo jeszcze wiem ,gdzie je wcisnąć.