Balkogródek Katarzynki
- igielka78
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Balkogródek Katarzynki
Świetny ten kamienisty mini ogródek. Bardzo fajnie pomyślane i dopracowane. 

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki dziewczyny, Gosiu to samo mówi mój mąż a ja się śmieję że w razie co daleko nie poleci ,mieszkamy na 1p.Igiełko miło że ci się podoba skalniaczek ale żałuję że nie może być większy
- igielka78
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, chyba wszyscy żałujemy, że nasze ogródki nie są z gumy, i te malutkie i te większe, bo wiadomo - apetyt rośnie w miarę jedzenia.
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
piekne zielone!
a rojniki to moje ulubieńce
jak bedziecie zainteresowani to moge wam odsprzedac rojniki i rozchodniki albo sie wymienić
a rojniki to moje ulubieńce

jak bedziecie zainteresowani to moge wam odsprzedac rojniki i rozchodniki albo sie wymienić
-
- 1000p
Dobrze wiedzieć Zeberko ale mój mini skalniaczek jak się rozrośnie to myślę że już będę miała problem co zrobić z rojnikami i rozchodnikiem O ! wiem dam tobie 

-
- 1000p
Fuksje mają wyjątkowy czar. Szkoda, że ciężko je przezimować w bloku.
- gosia22
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Kasiu, fuksje śliczne ! bardzo lubię te kwiaty, kupiłam w tym roku chyba z 5, na razie polowa kwitnie, ale jak! cale w kieliszkach !
A co klematisów, to będę szukać na francuskich stronach, może ktoś coś będzie wiedzieć. Wyjeżdżam tez na kilka dni do Normandii, jest tam mój ulubiony sklep ogrodniczy z ludźmi którzy wyglądają na fachowców, popytam u nich.
A co klematisów, to będę szukać na francuskich stronach, może ktoś coś będzie wiedzieć. Wyjeżdżam tez na kilka dni do Normandii, jest tam mój ulubiony sklep ogrodniczy z ludźmi którzy wyglądają na fachowców, popytam u nich.
Ona nie jest ładna, jest po prostu pięknakatarzynka575 pisze: obsypała się kwiatuszkami CZYŻ NIE JEST ŁADNA

Kiedy to moja cholerka zacznie kwitnąć

-
- 1000p
Moi drodzy wiedziałam ze ładne ale nie myślałam że mają tyle miłośników FUKSJE oczywiście
Ula myślę że dam radę i przezimuję fuksje w mieszkaniu . Jeszcze mamy trochę czasu do jesieni poczytam ,przygotuję się i przezimuje
Gosiu a pokaż swoje fuksje ,ostatnio oglądałam u jakiejś forumowiczki całą jasną, śliczna. Co do clematisów ja też jeszcze będę szukała jakiejś informacji w razie co jesteśmy w kontakcie.Marcinku a rozmawiasz ze swoją
zachęć ją troszkę może się wstydzi
Łukaszku a żebym to ja wiedziała co to za gatunek jest.Poszłam kupiłam takie maluchy dwa(to te dwie czerwone) bo ostatnie ,zalane na maxa i czekałam
co z tego wyrośnie i proszę jakie śliczne oby dwie no trzecią też pochwalę choć od razu wiedziałam co kupuję to ta cała różowa

-
- 1000p
Łukasz ale co na allegro szukasz funkię ? one też są ładne ale ja na swoim balkonie nie mam już miejsca wszystko się pięknie rozrasta i zwiększa swoją objętość.
-
- 1000p
A nie lepiej teraz kupić w jakimś ogrodniczym centrum? idziesz, wybierasz, kupujesz i od razu masz .O tej porze jest spory wybór bo to nie to jak kupujesz wczesną wiosna i jeszcze nic niema.
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Mój balkon jest niestety zbyt nasłoneczniony, żeby trzymac na nim takie cudeńka jak fuksje. Ale oglądam z przyjemnością 

-
- 1000p
Welkam na moim balkonie też patelnia ,dosłownie tylko na ścianie przy drzwiach balkonowych(czyli taki metr na półtora po przekątnej) mam troszkę cienia i tam stoją i wiszą cieniolubne .A i jeszcze trochę cienia daje skalniak.Myślę że i u ciebie można by było trochę cienia
ZROBIĆ

-
- 1000p
Welkam jak na zamówienie wyjrzało nieśmiało słonko
i to właśnie jest cały cień jaki posiadam na balkonie
to już dość rozrośnięte: kwiat elfów czyli epimedium za nim gaura i klonik, jestem ciekawa czy na jesień się przebarwi na czerwono ,poczekam
poznajecie z prawej Ernest obok Wester coś nie rośnie ale za to kwitnie
nie wiem czy to normalne ale u niego chyba tak przebarwione listki
u stup clematisów dzwonek ma sporo pączków. I NA KONIEC MOJE MALEŃKA ŻURAWECZKA
mam nadzieję że będzie jej u mnie dobrze i ładnie się rozrośnie