Zamglona dal robi niesamowite wrażenie. Szkoda, ze dopiero teraz to zobaczyłem, wczoraj była taka urocza mgła, a ja jej nie łapałem w obiektyw. Gdyby to było dzisiaj, to zainspirowany Twoim zdjęciem próbowałbym namówić aparat do współpracy

Zamiast coś kopać w ogródku, to siedzę w domu pojadam orzeszki, rodzynki i inne łakocie, a boczki rosną
 Zamiast coś kopać w ogródku, to siedzę w domu pojadam orzeszki, rodzynki i inne łakocie, a boczki rosną  

Ale poprzednie wątki obejrzę dopiero zimą  :x Ostatni wątek jest bardzo kolorowy, pomimo zimna dużo kwiatów zakwitło i już widać jak będzie pięknie w pełni sezonu
 Ale poprzednie wątki obejrzę dopiero zimą  :x Ostatni wątek jest bardzo kolorowy, pomimo zimna dużo kwiatów zakwitło i już widać jak będzie pięknie w pełni sezonu  

Czytam sobie, czytam - no i przepis akurat jak dla mnie
 Czytam sobie, czytam - no i przepis akurat jak dla mnie   

W dodatku bez alkoholu - dzięki, Krysiu
 W dodatku bez alkoholu - dzięki, Krysiu   Świeczki już zasypane, niestety jeszcze nie jest ich za dużo, bo mam jedną silnie rosnącą kosodrzewinę - druga rośnie średnio i jeszcze poczekam z obskubywaniem kilka dni. W przyszłym roku mam nadzieję dojdzie sosna, która chyba dzielnie zniosła moje przesadzanie (już drugi raz, a mała nie jest). No więc na razie nabieram wprawy w robieniu syropu
 Świeczki już zasypane, niestety jeszcze nie jest ich za dużo, bo mam jedną silnie rosnącą kosodrzewinę - druga rośnie średnio i jeszcze poczekam z obskubywaniem kilka dni. W przyszłym roku mam nadzieję dojdzie sosna, która chyba dzielnie zniosła moje przesadzanie (już drugi raz, a mała nie jest). No więc na razie nabieram wprawy w robieniu syropu   Powiedz jeszcze, bo jakoś mi umknęło - jak się dawkuje ten syrop? Codziennie? Czy jak coś nas bierze? Jaka ilość?
 Powiedz jeszcze, bo jakoś mi umknęło - jak się dawkuje ten syrop? Codziennie? Czy jak coś nas bierze? Jaka ilość? 
  Czekam na porządne 25 stopni
 Czekam na porządne 25 stopni  

i pełnik pokazał już swoje złociste kwiatuszki, u mnie jeszcze same pąki.Pierwszy kwiat powojnika cudny
 i pełnik pokazał już swoje złociste kwiatuszki, u mnie jeszcze same pąki.Pierwszy kwiat powojnika cudny 

Witaj KaRo. Masz przepiękne roślinki. Nie mogę sie napatrzeć na Wasze ogrody :P Mam pytanko:co to za piekna roślinka na pierwszej stronie tego wątku?  Zdjęcie piąte-kwitnie na bordowo? Jeszcze takiej nie widziałam i bardzo mi sie podoba. Chociaż zdaje mi się, że to ciemiernik?
  Witaj KaRo. Masz przepiękne roślinki. Nie mogę sie napatrzeć na Wasze ogrody :P Mam pytanko:co to za piekna roślinka na pierwszej stronie tego wątku?  Zdjęcie piąte-kwitnie na bordowo? Jeszcze takiej nie widziałam i bardzo mi sie podoba. Chociaż zdaje mi się, że to ciemiernik?
 i jeszcze raz.Mój pełnik ogrodowy już kwitnie.Podziękowania za wizytę w moim ogrodzie .                                                                                                                                                                                                                                                                                Pozdrowienia Aleksander.                                                                                                                          Ogród Aleksandra.
  i jeszcze raz.Mój pełnik ogrodowy już kwitnie.Podziękowania za wizytę w moim ogrodzie .                                                                                                                                                                                                                                                                                Pozdrowienia Aleksander.                                                                                                                          Ogród Aleksandra.

Jak  Dominika
 Jak  Dominika