KOMENTARZE i ŻARTY - Pokaż palec u ręki, nogi... :-)
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To Elizo do dzieła! Czekamy na Twoje zdjęcia - musisz nadrobić braki i zaległości 

http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Admiiin
- Przyjaciel Forum
- Od: 6 wrz 2006, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pokaż palec u ręki, nogi... KOMENTARZE i ŻARTY :-)
Aby zachować w wątku głównym czystość tworzymy ten :
Pokaż palec u ręki, nogi... KOMENTARZE i ŻARTY
Proponuję tu w obecnym wątku , umieszczać wszystko co nie zawiera zdjęć do naszej zabawy.

Pokaż palec u ręki, nogi... KOMENTARZE i ŻARTY

Proponuję tu w obecnym wątku , umieszczać wszystko co nie zawiera zdjęć do naszej zabawy.

---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info

- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

No cóż Nelu jak mężczyzna może być nieczuły na takie widoki.

Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Przy tegorocznej zimie takie widoki nie są Aniu czymś niespotykanym. No ale nie bądźmy tacy pruderyjni, bo Agnieszka jest nam gotowa spłoszyć się. a przecież chcemy aby pozostała z nami. 

Yaro32 pisze:Przy tegorocznej zimie takie widoki nie są Aniu czymś niespotykanym. No ale nie bądźmy tacy pruderyjni, bo Agnieszka jest nam gotowa spłoszyć się. a przecież chcemy aby pozostała z nami.
Hehe chcesz żebym została taq ??? :P hehe no nie wiem nie wiem :P ... a co ja z tego będę miała ;) ?? ...
w roli ścisłości ... foteczke robiona sierpniowym wieczorem :P ... w zimie nie chadzam raczej z gołym brzuchem ... mam zryty łepek ...ale troszke rozumku jeszcze w nim zostało :P ... czasem zdarza mi się pomyslec :P

Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Nelu właśnie te skrawki najbardziej dają do myślenia. Żadna atrakcja zachwycać się całością. Co innego odkrywać ciągle coś nowego, interesującego, pasjonującego , nie szybko tylko powolutku.

Ja mam obecnie chyba ponad 1 promil i zaczynają mi się podobać wszyscy - bez względu na płeć ;:82Yaro32 pisze:No nie wiem moje Panie czyżby świąteczne drinki osłabiły Wasz wzrok. Ja nie mam poczucia humoru. To dlaczego na końcu wypowiedzi umieszczam uśmiech a nie smutek. Oj moje Panie za dużo za dużo. A trzeba się było lepiej z kolegą podzielić a nie wszystko same i same.![]()
![]()
![]()
![]()
Czy w tej całej dyskusji chodzi może o brzuszek, czy może o coś, czego nie zarejestrowałam?

Hmmmm ... to siem porobiło ... dać " dzieciom " zabawki :P
Ale spoko ... jakoś postaram się to przeżyć :P
mam nadzieję , ze dobrze się bawicie :P ... bo ja się tu dziś zarejestrowałam ... i własnie zauwazyłam , że zamiast sledziś tematy ogrodnicze to jak zwykle w OFFtopach siedzę :P
A co do promili .... to ja dziś pół lampki winka tylko wypiłam ... i własnie planuję wypić Malibu z mleczkiem ... tylko nie wiem jak się do tego zabrac ... bo ja właściwie należę do grona abstynentów ;)
... ktoś wie z czym to się " je " ?? :P

Ale spoko ... jakoś postaram się to przeżyć :P
mam nadzieję , ze dobrze się bawicie :P ... bo ja się tu dziś zarejestrowałam ... i własnie zauwazyłam , że zamiast sledziś tematy ogrodnicze to jak zwykle w OFFtopach siedzę :P
A co do promili .... to ja dziś pół lampki winka tylko wypiłam ... i własnie planuję wypić Malibu z mleczkiem ... tylko nie wiem jak się do tego zabrac ... bo ja właściwie należę do grona abstynentów ;)

Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Nelu ten pan też się z nikim nie dzieli.Nela pisze:
a wypitym alkoholem się nie podzielę