Zostają weekendy... pod warunkiem, że nie zapomni się wyłączyć budzika
Warmińskie klimaty Agnieszki
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ach, te prace, szkoły i przedszkola... jak one życie utrudniają

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Agniesia
- 500p

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Z góry murku możesz puścić przewieszający się barwinek lub jakąś poziomą irgę. I jeśli spod roślin będą przezierać kamienie, to moim zdaniem efekt będzie rewelacyjny.
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- apus
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga, Ty mieszkasz w bajkowym miejscu!!! Cuuuuuuuuuuudnie tutaj u Ciebie!!!
BAJKA!!!
A chwastami się nie przejmuj, jeszcze sobie z nimi poradzisz... ja też (mam nadzieję).
A czy w studni jest woda? Bo nie doczytałam... Jeśli tak, to warto używać, zawsze to tryb oszczędnościowy na wypadek suszy, gdy podlewać trzeba ;)
BAJKA!!!
A chwastami się nie przejmuj, jeszcze sobie z nimi poradzisz... ja też (mam nadzieję).
A czy w studni jest woda? Bo nie doczytałam... Jeśli tak, to warto używać, zawsze to tryb oszczędnościowy na wypadek suszy, gdy podlewać trzeba ;)
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- Agniesia
- 500p

Dziękuję, Basiu, za rewizytę. woda w studni - owszem, gdzieś tam się pałęta, ale studnia ogólnie płytka, woda w niej była be, więc jeszcze poprzedni właściciele podłączyli z entuzjazmem wodociąg, już 6 lat temu, od tego czasu jest nieużywana. jako alternatywa do podlewania mogłaby służyc, ale akurat od niej daleko dosyc do moich planowanych w pierwszym rzędzie założeń ogrodowych, więc takie latanie z konewką to trochę niewygodne, albo ciągniecie kilometrów węża do podlewania. wiec już ją chyba zostawię jako ozdobną, a nie użytkową.
Krzysztof - z tym barwinkiem to fajny pomysł, jeszcze tylko muszę się zaopatrzyc w biało kwitnący, ale ten co mam, zaraz idę przesadzic. niech sobie zwisa i powiewa, a co! oby tylko moje koty nie odebrały tego jako zaproszenia do zabawy
Krzysztof - z tym barwinkiem to fajny pomysł, jeszcze tylko muszę się zaopatrzyc w biało kwitnący, ale ten co mam, zaraz idę przesadzic. niech sobie zwisa i powiewa, a co! oby tylko moje koty nie odebrały tego jako zaproszenia do zabawy
pzdr. Agnieszka
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko witaj
Wpadłam z rewizytą.Mieszkasz w pięknym miejscu,a twój ogród małymi kroczkami doprowadzisz do perfekcji.Inspiracji możesz szukać np.u Tiji .Zresztą byłaś i widziałaś co można stworzyć z takiego miejsca .Trzymam kciuki i życzę siły ,bo na pewno będzie Ci potrzebna .A jak byś czegoś potrzebowała to wal jak w dym.Roślinami i krzewami owocowymi mogę się podzielić. 
- forsytka
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 12 wrz 2009, o 10:36
Agniesiu, dziękuje ci za odwiedziny w moim skromniutkim ogródeczku. Już pozmieniałam adresy fotek i teraz (póki co) wszystkie zdjęcia się wyświetlają. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, ze cześć zdjęć staje się niewidoczna, bo zmieniają się ich adresy w Internecie.
Widzę, że u Ciebie przepięknie, a jakie masz tereny i widoki... SUPER!
Wszystko przeurocze.
Widzę, że u Ciebie przepięknie, a jakie masz tereny i widoki... SUPER!
Wszystko przeurocze.
-
x-d-a
- Agniesia
- 500p

Dziś zrobiłam napad ze szpadlem w ręku. a oto mój plon:
podobno werbena (ciekawe, czy się przyjmie?)

trawy i funkia

żurawki i wilczomlecz mirtowaty

i jeszcze kilka drobiazgów - trzykrotka, skalnica, zawciąg, floksy szydlaste, kostrzewa sina, brunnera, houtunia. napad uważm za bardzo udany, a co najważniejsze, nikt nie zgłosi na policję ;:91
podobno werbena (ciekawe, czy się przyjmie?)

trawy i funkia

żurawki i wilczomlecz mirtowaty

i jeszcze kilka drobiazgów - trzykrotka, skalnica, zawciąg, floksy szydlaste, kostrzewa sina, brunnera, houtunia. napad uważm za bardzo udany, a co najważniejsze, nikt nie zgłosi na policję ;:91
pzdr. Agnieszka