Po kablu?Mariola54 pisze:W linii prostej też mam niedaleko do Łodzi

Aurynkoaurynka pisze:JAK NAJBARDZIEJ!!!!Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum
![]()
![]()
Jesteś kochana.!!!Krysia pisze:Aurynkoaurynka pisze:JAK NAJBARDZIEJ!!!!Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum
![]()
![]()
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja![]()
![]()
![]()
A po takich imprezkach, w tak doborowym towarzystwie, można się tylko lepiej poznać i zaprzyjaznić.
Nie wiem czemu miałabyś wylecieć z forum.
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.
Nalewka pisze:Kolejne pomysły:
- ogrodnictwo - strzyżenie figur z ligustru - wygrywa właściciel krzewów
- budowle ogrodowe - oczko wodne na czas - wygrywa ten, komu woda nie wsiąknie w glebę
- kuchnia ogrodowa - kto zje największą dynię na surowo i nie padnie
- sadownictwo - wdrapywanie się na najcieńszą gałąź - bez upadku i złamania (gałęzi i kończyn)
- ogrodnictwo - cięcie słomy nożyczkami - wygrywa ten, kto ma najmniejsze bąble na dłoniach
- życie społeczne - śpiew przy ognisku - wygrywają ci, co słabo słyszą
- masochizm - pielenie żywopłotu - wygrywa każdy uczestnik
O!! Nelu!!
Jeśli lubisz osóbki które lubią się pośmiać,potańczyć i pośpiewać....No to masz mnie całąaurynka pisze:Jesteś kochana.!!!Krysia pisze:Aurynkoaurynka pisze:JAK NAJBARDZIEJ!!!!Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum
![]()
![]()
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja![]()
![]()
![]()
A po takich imprezkach, w tak doborowym towarzystwie, można się tylko lepiej poznać i zaprzyjaznić.
Nie wiem czemu miałabyś wylecieć z forum.
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.![]()
Fakt Krysiu - los bywa zarówno przyjacielski jak i okrutny. Nigdy nie wiadomo, co może się wydarzyć. 8) No ale imprezka z Twoim udziałem, to na pewno jest rewelacyjna sprawa.
A czy dałaś przepis na takie samodzielnie kiszony barszcz? Bo w opcji Szukaj - nie znalazłamKrysia pisze:Barszcz już zakisiłam,boczek i szyneczki leżą w marynacie.Ryby czekają w zamrażarce,tylko na patelnie.Pierogi i uszka zamrożone.