Saga rodziny moderatorów ;)

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mariola54 pisze:W linii prostej też mam niedaleko do Łodzi :D
Po kablu? :shock:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to jestem w najgorszej sytuacji bo z Mazur będzie najdalej. Ale cóż ktoś musi mieć gorzej aby komuś było lepiej. Podobają mi się dyscypliny przygotowane przez Nalewkę. Ja bym dorzucił jeszcze trójbój ogrodniczy (kopanie 1 ara działki + pielenie pietruszki + podlewanie na czas za pomocą dziurawej konewki). ;:6

Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kolejne pomysły:
- ogrodnictwo - strzyżenie figur z ligustru - wygrywa właściciel krzewów
- budowle ogrodowe - oczko wodne na czas - wygrywa ten, komu woda nie wsiąknie w glebę
- kuchnia ogrodowa - kto zje największą dynię na surowo i nie padnie
- sadownictwo - wdrapywanie się na najcieńszą gałąź - bez upadku i złamania (gałęzi i kończyn)
- ogrodnictwo - cięcie słomy nożyczkami - wygrywa ten, kto ma najmniejsze bąble na dłoniach
- życie społeczne - śpiew przy ognisku - wygrywają ci, co słabo słyszą :D
- masochizm - pielenie żywopłotu - wygrywa każdy uczestnik
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Krysia
Przyjaciel Forum - weteran
Od: 15 paź 2006, o 00:07

Post »

aurynka pisze:
Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?
JAK NAJBARDZIEJ!!!! :D Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum :lol: :lol: :wink:
Aurynko
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja :D :D :D
A po takich imprezkach, w tak doborowym towarzystwie, można się tylko lepiej poznać i zaprzyjaznić.
Nie wiem czemu miałabyś wylecieć z forum.
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.
Pozdrawiam Krysia
Jeśli wymagamy od życia zbyt wiele,zwykle nic nie dostajemy.
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:D :D Hej , Krysiu ! Czy ty czasem nie opowiadasz mojego życiorysu ?! Obrazek
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Krysia pisze:
aurynka pisze:
JAK NAJBARDZIEJ!!!! :D Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum :lol: :lol: :wink:
Aurynko
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja :D :D :D
A po takich imprezkach, w tak doborowym towarzystwie, można się tylko lepiej poznać i zaprzyjaznić.
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.
Jesteś kochana.!!! :D
Fakt Krysiu - los bywa zarówno przyjacielski jak i okrutny. Nigdy nie wiadomo, co może się wydarzyć. 8) No ale imprezka z Twoim udziałem, to na pewno jest rewelacyjna sprawa. ;:215
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nalewka pisze:Kolejne pomysły:
- ogrodnictwo - strzyżenie figur z ligustru - wygrywa właściciel krzewów
- budowle ogrodowe - oczko wodne na czas - wygrywa ten, komu woda nie wsiąknie w glebę
- kuchnia ogrodowa - kto zje największą dynię na surowo i nie padnie
- sadownictwo - wdrapywanie się na najcieńszą gałąź - bez upadku i złamania (gałęzi i kończyn)
- ogrodnictwo - cięcie słomy nożyczkami - wygrywa ten, kto ma najmniejsze bąble na dłoniach
- życie społeczne - śpiew przy ognisku - wygrywają ci, co słabo słyszą :D
- masochizm - pielenie żywopłotu - wygrywa każdy uczestnik

Brawo Nalewko - bardzo podobają mi się Twoje konkurencje na nasze spotkanie. Zapisuję się na wdrapywanie na drzewo i śpiew przy ognisku !
To bym jeszcze "zdzierżyła" :lol: Pozdrówka
Krysia

Post »

Nela pisze::D :D Hej , Krysiu ! Czy ty czasem nie opowiadasz mojego życiorysu ?! Obrazek
O!! Nelu!!
Zaskakujesz mnie.Wiem już że potknęłyśmy się zaraz po ślubie na tych samych potrawach,ale teraz :shock: Poznałaś męża na imprezie rozrywkowej ?A jeśli mi powiesz że masz taki sam staż małżeński,to pomyślę że mam swoje ja w wirtualnej przestrzeni :D :D :D
Pozdrawiam Krysia
Awatar użytkownika
Admiiin
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 6 wrz 2006, o 22:02
Kontakt:

Post »

Albo podwójną osobowość ;:113
lub Ty to nie Ty ale Ona.. :D
---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info :arrow:
Krysia

Post »

aurynka pisze:
Krysia pisze:
aurynka pisze:
Aurynko
Jesteś kochana.!!! :D
Fakt Krysiu - los bywa zarówno przyjacielski jak i okrutny. Nigdy nie wiadomo, co może się wydarzyć. 8) No ale imprezka z Twoim udziałem, to na pewno jest rewelacyjna sprawa. ;:215
Jeśli lubisz osóbki które lubią się pośmiać,potańczyć i pośpiewać....No to masz mnie całą :D :D :D A dobrą naleweczką nie pogardzę.Obrazek A zimne piweczko też lubię..bardzo :wink:
Pozdrawiam Krysia
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06

Post »

Dziewczyny Wy już zaczynacie karnawał?
A gdzie rodzinne święta? Rozbrykałyście się wczorajszą imprezką, a przebranie?
Czy wszyscy już zadeklarowali w co się przebierają, bo jak już pisałam dwie panie w tych samych kapeluszch, to wojna.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No nieźle, za przebranie ma być tylko kapelusz? I nic więcej na sobie? To już orgietka, a nie bal przebierańców. Poza tym, w takim razie muszę zacząć prasować swój "strój" :;230
Krysia

Post »

Ja zawsze mogę założyć czapkę niewidkę :D :D :D

Lilu,pomarzyć nie dajesz.
W domu święta ,święta sprawa.Powoli zaczynam się rozkręcać. Barszcz już zakisiłam,boczek i szyneczki leżą w marynacie.Ryby czekają w zamrażarce,tylko na patelnie.Pierogi i uszka zamrożone.
No ,jak by kto pytał,to ja już prawie gotowa.Obrazek Jeszcze tylko choinka.
Pozdrawiam Krysia
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Krysia pisze:Barszcz już zakisiłam,boczek i szyneczki leżą w marynacie.Ryby czekają w zamrażarce,tylko na patelnie.Pierogi i uszka zamrożone.
A czy dałaś przepis na takie samodzielnie kiszony barszcz? Bo w opcji Szukaj - nie znalazłam :( Poproszę :)
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06

Post »

Krysiu dobiłaś mnie, ja jeszcze staram się o tym nie myśleć, a Ty już gotowa?
To już tak blisko?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”