Ogród Magdy cz.3
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziorku dalej kopiesz trawnik ? Mogę Ci pożyczyć kreta , bo dziś właśnie do mnie zawitał nieproszony gość . Madziu wszystko mi rośnie jak oszalałe , ostróżka ma prawie metr wysokości i ma pąki . Uschnięte różyce są już wykopane , ta duża pnąca też uschła . Zima zrobiła mi sporo szkody , penstemon nie odbił i jest mi bardzo przykro , bo był śliczny .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu mój Graham Thomas ma tą samą białą larwę, co Twoja dzika róża
Ale się rozzłościłam, jedyna róża, która najlepiej przezimowała, niewiele gałęzi pomarzło, a tu taka zaraza w niej siedzie :x
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Ależ sprawiłaś moim oczom ucztę.
Jestem zachwycona tą dzisiejszą sesją zdjęciową
Wypasionej piwonii okropnie Ci zazdraszczam. Normalnie wzroku nie mogę od niej oderwać. Mój pączuś już lada dzień. Kolorek widać i będzie to żółty.
Kolorowo i kwieciście się u Ciebie zrobiło. O wiele ładniej niż u mnie
Cieszę się ogromnie, że odbiła żółta budleja. Moja jeszcze w ziemi ale nie ma w niej nic życia.
Chyba pora się jej pozbyć i zrobić miejsce kolejnej roślince.
Z iryska bardzo się cieszę. Aż mi głupio było, że ten uparciuch strajkował. Widzę też żurawkę. Czy to ta ? Bo jeśli tak, to też pięknie się rozrosła.
Jestem zachwycona tą dzisiejszą sesją zdjęciową
Wypasionej piwonii okropnie Ci zazdraszczam. Normalnie wzroku nie mogę od niej oderwać. Mój pączuś już lada dzień. Kolorek widać i będzie to żółty.
Kolorowo i kwieciście się u Ciebie zrobiło. O wiele ładniej niż u mnie
Cieszę się ogromnie, że odbiła żółta budleja. Moja jeszcze w ziemi ale nie ma w niej nic życia.
Z iryska bardzo się cieszę. Aż mi głupio było, że ten uparciuch strajkował. Widzę też żurawkę. Czy to ta ? Bo jeśli tak, to też pięknie się rozrosła.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Właśnie miałam pytać ale mnie uprzedziłaś Wiolu.tulipanka pisze:Mój pączuś już lada dzień. Kolorek widać i będzie to żółty.
No to dobrze że niema pomyłki...
No,wiesz...Kolorowo i kwieciście się u Ciebie zrobiło. O wiele ładniej niż u mnie![]()
Co to za bzdury mi tu wypisujesz.
Chyba ten deszcz poszedł Ci na oczęta
Tyle kwiecia i piękności u Ciebie
Było mi bardzo smutno jak przemarzła.Nawet OZ-et się zmartwił (chybaCieszę się ogromnie, że odbiła żółta budleja. Moja jeszcze w ziemi ale nie ma w niej nic życia.Chyba pora się jej pozbyć i zrobić miejsce kolejnej roślince.
Zetnij swoją i czekaj.Jeszcze poczekaj do jesieni
Ja też się cieszę.Z iryska bardzo się cieszę.
Możesz sobie to wyobrazić
Tu mi zabiłaś ćwiekaWidzę też żurawkę. Czy to ta ? Bo jeśli tak, to też pięknie się rozrosła.
To chyba nie jest ta
Jeśli mała być,to jej niema
Pozdrawiam Magda 
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Wyobrażam sobie Twoją radość z kwitnącego irysa. Dobrze, że chociaż nie będzie miał białych kwiatów
Żurawkę chyba Ci kiedyś wysyłałam, ale już sama nie wiem jaką
Jak jej nie masz, to najwidoczniej padła.
Ale będę miała troszkę do podziału, więc nic straconego.
Chciałam jeszcze zapytać o "czerwoną trawę". Moja odbiła, więc też będzie co podzielić jakby co
Żurawkę chyba Ci kiedyś wysyłałam, ale już sama nie wiem jaką
Ale będę miała troszkę do podziału, więc nic straconego.
Chciałam jeszcze zapytać o "czerwoną trawę". Moja odbiła, więc też będzie co podzielić jakby co
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Wiolu,irysek będzie śliczny ale dobrze zauważyłaś,że wielkie szczęście mnie spotkało...(jeśli chodzi o kolor)
Jeśli dostałam żurawkę,to znak że padła
Albo jest, tylko o bordowych liściach
bo ja już się gubię co dostałam a co kupiłam
Trawa ;:5 ale jest nadzieja że pod koniec lata będzie w ogrodniczym,bo już pytałam
Twoja niech się rozrasta
Jeśli dostałam żurawkę,to znak że padła
Albo jest, tylko o bordowych liściach
Trawa ;:5 ale jest nadzieja że pod koniec lata będzie w ogrodniczym,bo już pytałam
Twoja niech się rozrasta
Pozdrawiam Magda