Ogródek Magdy :-)
-
magdala
Taak. psisko jest kochane :P :P :P
Człowiek tylko by się do nigo przytulał
Ale naprawdę ma coś w rodzaju natręctwa czy jakieś kleptomanii - teraz juz go rozpracowaliśmy : jak skończy wylizywać swoją michę ,robi się taki bardzo zadowolony ,bo brzuch pełny -i wtedy musimy uważać ,bo zaraz się rozejrzy i coś porwie ....Taka zabawa czy co ?
A jak był mały (w jego przypadku szczenięcość trwała długo , około 5 lat...)-to na serio mieliśmy straszny problem -dosłownie skradał się .....i w nogi - najlepiej pasowały mu zabawki ,zegarki ,telefony komórkowe ,czapki,rękawiczki , kiedyś latał po domu z...nożem (znajdę zdjęcie jak nie wierzycie
)oraz igłą z nitką -i wez mu to zabierz tak ,żeby sobie nic nie zrobił!
Magda
Człowiek tylko by się do nigo przytulał
Ale naprawdę ma coś w rodzaju natręctwa czy jakieś kleptomanii - teraz juz go rozpracowaliśmy : jak skończy wylizywać swoją michę ,robi się taki bardzo zadowolony ,bo brzuch pełny -i wtedy musimy uważać ,bo zaraz się rozejrzy i coś porwie ....Taka zabawa czy co ?
A jak był mały (w jego przypadku szczenięcość trwała długo , około 5 lat...)-to na serio mieliśmy straszny problem -dosłownie skradał się .....i w nogi - najlepiej pasowały mu zabawki ,zegarki ,telefony komórkowe ,czapki,rękawiczki , kiedyś latał po domu z...nożem (znajdę zdjęcie jak nie wierzycie
Magda
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
magdala
Krzysiek dzięki za podrzucenie pomysłu z chabrami .Te niebieskie to tak rosną mi na działce ,ze często muszę je ograniczać (czyt. "wyrywać" i zawsze mi szkoda),bo zaduszają inne rośliny .Ale mam trochę "ugoru" gdzie mogłabym taką małą łąkę chabrową sobie zrobić
Tym bardziej ,że one kwitną cały sezon.
Magda.
Magda.
- Aszka

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
białe chabry-przecież chabry muszą być niebieskie :P niebieskie chabry to dzieciństwo,wakacje na wsi, chodzenie w falującym zbożu i wybieranie na bukiety - chabry i maki.
Ale nic nie umniejsza urody białych-są jak Magda napisała jak koroneczka.
Magda u nas nasza sunia to takie 3 dziecko-może sobie na dużo pozwolić.Na psoty też :P
Ale nic nie umniejsza urody białych-są jak Magda napisała jak koroneczka.
Magda u nas nasza sunia to takie 3 dziecko-może sobie na dużo pozwolić.Na psoty też :P
-
magdala
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- Aszka

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Ja po dłuższej wizycie wnuczek zapominam się i mówię do Diany - chodż do babci"-i ona przychodzi.Czyli nic co normalne nie jest nienormalnemagdala pisze:O, czyżbym napisała "chabry" przez samo H ????:oops:![]()
![]()
No tak ,Aszko kolor chabrowy to chabrowyW takim razie ten drugi to chaber -albinos.
Mój piesek to piesek ...ostatnio też zaczęłam mówić do niego "synuś"...Czy to normalne???
Magda.
-
magdala
-
magdala
Walcz Madzia, daj roślinom trochę czasu - w końcu się ogarną i zaczną spełniać oczekiwania. ;-)
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
-
magdala