Storczyki Tomka
Jardin ,dziękuję za miłe słowa
Storczykowa,prawdę mówiąc nie wiem ,byłem raczej zainteresowany innymi storczykami i na falenopsisy nie zwracałem uwagi i teraz nie pamiętam nawet jakie były,al w ofercie są i botaniczne i hybrydy.najlepiej napisz do pani Danuty(danka1)ona tam wszystkim kieruje i najlepiej wie co sprzedaje
Grażyna ,miło mi że ci się podoba
Storczykowa,prawdę mówiąc nie wiem ,byłem raczej zainteresowany innymi storczykami i na falenopsisy nie zwracałem uwagi i teraz nie pamiętam nawet jakie były,al w ofercie są i botaniczne i hybrydy.najlepiej napisz do pani Danuty(danka1)ona tam wszystkim kieruje i najlepiej wie co sprzedaje
Grażyna ,miło mi że ci się podoba
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku pokazujesz cudeńka.Nic tylko chorować i kupować.
Tylko ile portfel zniesie?

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
i tak nigdy tam nie pojadę, ale jestem ciekawa, czy są Phalaenopsisy. ja jak jestem np. na wystawie, to tylko na Phalaenopsisy i Vandy zwracam uwagę, bo inne storczyki nie są dla mnie zbyt interesujące. po co interesować się czymś, czego i tak nie mogę mieć? teraz bardzo interesują mnie botaniczne Phalaenopsis. są cudne.Storczykowa,prawdę mówiąc nie wiem ,byłem raczej zainteresowany innymi storczykami i na falenopsisy nie zwracałem uwagi i teraz nie pamiętam nawet jakie były,al w ofercie są i botaniczne i hybrydy.najlepiej napisz do pani Danuty(danka1)ona tam wszystkim kieruje i najlepiej wie co sprzedaje
a twoja kolekcja ładna. pięknie kwitną twoje Phalaenopsis, Brassia też ładna.
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.