Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
-
minismok
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bishop ........do Ciebie "uszczykiwacze" beda musieli wybrac sie z sekatorem
bo LALKA ma kolce po zbóju hihihihi
cmokasy z gór
bo LALKA ma kolce po zbóju hihihihi
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Niestety, bez zdjęć
Bo emigracja była tym razem tylko wewnętrzna... Poszedłem czytać xiążki... Tam przynajmniej jest jasny układ między autorem a czytelnikiem...
Forum przestało być dla mnie przyjaznym miejscem, odkąd zmieniło charakter z ogrodniczo-towarzyskiego na fabularno-mitomański. Nie po to się tu rejestrowałem... Nie dla agresji, pomówień, arogancji...
Jednak nie umiem TU nie zaglądać, przecież Forum to Ludzie, mniej więcej wiem na bieżąco co u Was. Zdjęć nie zamieszczam, bo nie jestem w stanie dorównać tym zamieszczanym w Waszych wątkach - ze szczególnym wskazaniem na "Konkurs noworoczny Xipe'a"
Przecież poradziłyście sobie ze spikerem, jak i z jego come-back'iem. Aga (Rivendell) ma już włączoną czujkę na styl
, więc wcześniej czy później poradzicie sobie także z innymi urojonymi tożsamościami.
I może będzie jak dawniej?
Chociaż Heraklit z Efezu mówił, że to niemożliwe... 
Bo emigracja była tym razem tylko wewnętrzna... Poszedłem czytać xiążki... Tam przynajmniej jest jasny układ między autorem a czytelnikiem...
Forum przestało być dla mnie przyjaznym miejscem, odkąd zmieniło charakter z ogrodniczo-towarzyskiego na fabularno-mitomański. Nie po to się tu rejestrowałem... Nie dla agresji, pomówień, arogancji...
Jednak nie umiem TU nie zaglądać, przecież Forum to Ludzie, mniej więcej wiem na bieżąco co u Was. Zdjęć nie zamieszczam, bo nie jestem w stanie dorównać tym zamieszczanym w Waszych wątkach - ze szczególnym wskazaniem na "Konkurs noworoczny Xipe'a"
Przecież poradziłyście sobie ze spikerem, jak i z jego come-back'iem. Aga (Rivendell) ma już włączoną czujkę na styl
I może będzie jak dawniej?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Krzysztofie, ja stanowczo protestuję!
Jesteś dla mnie "solą tego Forum"!
Rzeczywistą, prawdziwą i nieocenioną
a reszta...jest milczeniem.
Jak wiesz, ja też dostałam po plecach.
p.s. dziękuję
Jesteś dla mnie "solą tego Forum"!
Rzeczywistą, prawdziwą i nieocenioną
a reszta...jest milczeniem.
Jak wiesz, ja też dostałam po plecach.
p.s. dziękuję
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Prawdę mówiąc też myślałam, że gdzieś wyjechałaś Krzysiu.
Mam nadzieję, że sobie trochę odpocząłeś od forum (znam to, znam
)
i będziesz jednak z nami. A wątki "fabularno-mitomańskie" po prostu omijaj
szerokim łukiem.
No i nie wiem, co Cię tak naszło z tymi zdjęciami.
Gdybym wiedziała, nigdy bym Ci nie przysłała linka do konkursu xipe.
A moje tam wstawię, tylko jeszcze nie wiem, na które wybór padnie.
I nie będę się zastanawiać, czy dorównuje tamtym czy nie.
Po prostu lubię robić fotki i lubię je pokazywać.
Mam nadzieję, że sobie trochę odpocząłeś od forum (znam to, znam
i będziesz jednak z nami. A wątki "fabularno-mitomańskie" po prostu omijaj
szerokim łukiem.
No i nie wiem, co Cię tak naszło z tymi zdjęciami.
Gdybym wiedziała, nigdy bym Ci nie przysłała linka do konkursu xipe.
A moje tam wstawię, tylko jeszcze nie wiem, na które wybór padnie.
I nie będę się zastanawiać, czy dorównuje tamtym czy nie.
Po prostu lubię robić fotki i lubię je pokazywać.
Pozdrawiam serdecznie
Krzysiu a ja myślałam, że to ja jestem inna... bo przecież wszyscy głoszą peany...a ja... już nawet czytać mi sie nie chce.. ale chyba jednak jest ze mną wszystko w porządku 
Kochani jeśli chodzi o zdjęcia ... przecież nie jesteśmy fotografami, tylko ogrodnikami (próbujemy być) i robimy zdjęcia jakie robimi, na ile pozwala nam nasze oko (tu Heraklit Krzysiu by mnie skrytykował prawda?) i aparat
a pkazywanie ich na forum wszyskim nam sprawia przyjemność
Przecież ciągle pokazujemy je w naszych wątkach ... chwalimy się nimi... oj jak się ubawiłam, kiedy Izunia hatte ogłosiła zabawę kolorami... ile razy przeglądnęłam swoje zdjęcia, żeby coś wybrać dla Izy... nie dla nagrody przecież... dla satysfakcji pokazania swojego zdjęcia
czemu więc nie korzystać z kolejnej możliwości ... za przyzwolenim xipe 
i ustalmy... wszystkie nasze zdjecia są piękne bez względu na to co piszą na PW. heh
Kochani jeśli chodzi o zdjęcia ... przecież nie jesteśmy fotografami, tylko ogrodnikami (próbujemy być) i robimy zdjęcia jakie robimi, na ile pozwala nam nasze oko (tu Heraklit Krzysiu by mnie skrytykował prawda?) i aparat
a pkazywanie ich na forum wszyskim nam sprawia przyjemność
i ustalmy... wszystkie nasze zdjecia są piękne bez względu na to co piszą na PW. heh
z uśmiechami Iza
u liski
u liski