Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No zdjęcia wakacyjne bardzo fajne.
Lubię sobie pooglądać rośliny z innych części świata :D
Mam nadzieję że glicynia się znajdzie :D
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Krzysiu glcynia się znalazła,ale ja przy tej glicynni to wygladam niezbyt :lol: Więc musisz mi uwierzyć ,że jest.Na tamtych :roll: zdjęciach widać ją z daleka
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No ale jakieś inne fotki pewnie się znajdą :lol: :lol: :lol:
ida74
---

Post »

A, zobaczymy .Muszę się przekopać przez tony płyt ,co teraz nie będzie łatwe bo dzieci maja ferie i nie dopuszcza mnie do kompa :roll:
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

ida74 pisze:A, zobaczymy .Muszę się przekopać przez tony płyt ,co teraz nie będzie łatwe bo dzieci maja ferie i nie dopuszcza mnie do kompa :roll:
A mój syn jedzie na ferie do babci i komputer będzie cały mój!!! ;:1 ;:2
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Zbyszek444
100p
100p
Od: 30 sty 2009, o 19:41

Post »

Ido, wpadłem na chwilkę aby się troszeczkę porozglądać i powiem tak jak Ty.
Ło matko! Ależ Ty masz tych hektarów, nie to co ja "małorolny"- pięknie.
A tak przy okazji: W jaki sposób robi się takie ułatwienie - ten napisik, że klikam np. do Ciebie i od razu otwiera mi się Twój ogród?
Jeżeli znajdziesz chwilkę i zdradzisz ten sekret, to bedę Cię chwalił na wszystkich odpustach no może nie na wszystkich, ale na większości ha ha ha.
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj IDO-odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące podlewania kropelkowego w tunelu, muszę Cie zasmucić ,ale nie potrafię Ci w tym pomóc gdyż nie mam takiej instalacji i nie wiem jak się ją instaluje, wiem że to nie jest mały koszt.. Jeżeli mógłbym W czymś pomóc to przedstawię ci mój sposób podlewania, zapewne możliwy do zastosowania u Ciebie, gdyż wspomniałaś że masz w pobliżu staw.

Ja do podlewania pod folią pobieram wodę z pobliskiej rzeki . Nie posiadając prądu na działce, kupiłem agregat prądotwórczy, o mocy 2 kW, zużywający niewielki ilości paliwa. Na targu kupiłem dwie pompy, popatrz na niżej podanym linku"
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... highlight=

Jeżeli byłby "mój" sposób podlewania przydatny Tobie , zachęcam , koszta znikome, i nie trzeba dźwigać wiadra z wodą.
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Ido ,ale ty masz ogród :shock: Bardzo u Ciebie kolorowo i tak sielsko.Uwielbiam wprost takie klimaty.Pisałaś ,że ogród miał z założenia być na pół dziki i to Ci się w pełni udało.Będę do Ciebie często zaglądać i Ci kibicować. :P
ida74
---

Post »

Raczku moje dzieci wyjeżdzają we wtorek do mojej siostry do Torunia ,a ja też we wtorek w delegację tylko do Katowic :cry: Jak wróce to będe je musiała odebrać z Torunia w niedzielę .Ale tak sobie myślę ,że kupno laptopa w rym tygodniu będzie moim priorytetem .Za tydzień mam urodziny to i rodzinka się dożuci.Mam już doś ciągłej walki z moimi gonzorami o komputer. :lol:
ida74
---

Post »

Zbyszku nie mam zielonego pojęcia jak to się robi RACZEK mi pomogła i mój 10latek .To mi jakoś samo wyszło ,jak wróci z podwórka to go zapytam jak to zrobił ,on dobrze tłumaczy .Ino zapraszam serdecznie .Tadeuszu ,właśnie urabiam męża ,a jak to zrobię to zwrócę się po instrukcje :lol: bo te podlewanie ,ciąganie wiader ze stawu to mi bokiem wychodzi.
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

bardzo lubię takie wielobarwne ogrody, to takie moje marzenie właśnie wprowadzić kolorowe plamki do mojego kawałka lasu:).. i pieska widzę,że tez masz:)

Pozdrawiam zimowo
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Zbyszek444
100p
100p
Od: 30 sty 2009, o 19:41

Post »

Ido. Wpadłem aby podziękować za dobre chęci. Czasami dobre chęci więcej znaczą niż sama pomoc. Jak zdążyłem zauważyć mimo mojej krótkiej bytności, jest tu sporo życzliwych ludzi i dzięki sprawnie przeprowadzonej akcji przez Genię oraz fachowej instrukcji Grzesia jestem znowu ciut mądrzejszy.

Pozdrowionka/Zbyszek :lol: :lol: :lol:
ida74
---

Post »

Urszulo ,zazdroszczę Ci tego lasu ,a grzybów musi tu być chyba co niemiara.ZBYSZKUnie ma to jak praca w grupie :lol:
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Ido! podziwiam!!! u ciebie jest tak malowniczo! i sielsko! bardzo lubię te klimaty!!! :D Wspaniałe pomysły! Moje gratulacje!

:wink:
ida74
---

Post »

Ewo dzięki ,ale napatrzyłam sie na twoje dynie i dopisałam je do listy zakupów ...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”