Wspomnienie Lata cz.1
Twój mini ogród jest fantastyczny, ile ty tam masz roslinek, cudnie wyglądaja te kiełkujące roslinki
pozdrawiam walentynkowo
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam walentynkowo
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Witam
To wspaniałe że tak chcesz mieć piękny kolorowy balkonik, mnie smuci jak lubię mają działki czy balkony i żadnego kwiatka... albo jakiś iglak tylko... co się cały rok nie zmienia...
A jakie te lilie? ja kupiłam niedawno trąbkowe i pisze na nich że wsadzać w kwietniu/maju lub na zimę w październiku/listopadzie
I też dojrzałam na Twoim balkonie lobelię lśniącą... strasznie mi się podoba

A jakie te lilie? ja kupiłam niedawno trąbkowe i pisze na nich że wsadzać w kwietniu/maju lub na zimę w październiku/listopadzie
I też dojrzałam na Twoim balkonie lobelię lśniącą... strasznie mi się podoba

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Madziu zazdroszczę Ci walentynkowego prezentu. Przybiegłam od razu do Ciebie żeby zobaczyć Twoje Hipcie, śliczne kolorki. Skoro podoba Ci sie kolorek mojego to zatrzymam dla Ciebie cebulkę przybyszową o ile się pojawią.
Teraz będziesz musiała zdawać relację z rozwoju swoich Hipciów. Już nie mogę się doczekać
Teraz będziesz musiała zdawać relację z rozwoju swoich Hipciów. Już nie mogę się doczekać

Pozdrawiam, Paula
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: