Lubię spać i tyle
Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Krzysiu;ludzie różnie śpią,pewnie zależy to od wieku,przyzwyczajenie też robi swoje.Ja lubię posiedzieć ale i pospać.
Jak w Katowicach z pogodą?pewnie śniegu ani śladu.W Toruniu szaro,buro,chociaż był lekki mrozek,pewnie w nocy będzie większy.
Zobaczę co u Moniki w Afryce i zajrzę do Ciebie.Pozdrowienia Ryszard
Jak w Katowicach z pogodą?pewnie śniegu ani śladu.W Toruniu szaro,buro,chociaż był lekki mrozek,pewnie w nocy będzie większy.
Zobaczę co u Moniki w Afryce i zajrzę do Ciebie.Pozdrowienia Ryszard

- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Rysiu ja podobnie jak Krzysiu wolę położyć się wcześniej,ale ostatnio mam problemy bo już myślę jak będą mi kwitły te wszystkie piękne kwiaty które zamówiłam i mam problem z zasypianiemkrzysiek86 pisze:Oj nie to ja tam wolę się wyspać. Mogę wstać wcześnie ale kładę się też dość wcześnie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubię spać i tyle![]()
![]()
![]()
Genia
- krzysiek86

- Kontakt:
- krzysiek86

- Kontakt:
Widzę,że w miarę zbliżania się wiosny,napięcie sadzeniowe rośnie.Jeszcze zapowiadali duże mrozy a na południu opady śniegu,tak,że
trochę przyhamujcie.Luty może dać nam wycisk.A teraz śpijcie na zapas,bo później się przyda.Sam też bym poleciał na działkę,ale jeszcze trochę.
Serdecznie pozdrawiam.Ryszard
trochę przyhamujcie.Luty może dać nam wycisk.A teraz śpijcie na zapas,bo później się przyda.Sam też bym poleciał na działkę,ale jeszcze trochę.

- krzysiek86

- Kontakt:
Moniko; zgadza się,jeszcze rośliny śpią i dobrze.Z tego co zapowiadają to zima ma wrócić,wcale bym się nie zdziwił,a więcej śniegu by się przydało.Opady śniegu mają być na południu większe,także Krzysiu może będzie u Ciebie biało.Jeszcze trochę czasu minie i ani się nie obejrzymy jak trzeba będzie przywitać się ze szpadlem i grabiami.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka - rydnor 2009
Witaj Rysiu u nas też troszeczkę prószy śnieżek, Może choć trochę u nas będzie białorydnor pisze:Moniko; zgadza się,jeszcze rośliny śpią i dobrze.Z tego co zapowiadają to zima ma wrócić,wcale bym się nie zdziwił,a więcej śniegu by się przydało.Opady śniegu mają być na południu większe,także Krzysiu może będzie u Ciebie biało.Jeszcze trochę czasu minie i ani się nie obejrzymy jak trzeba będzie przywitać się ze szpadlem i grabiami.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard![]()
A przetrwać jeszcze luty i już zacznie się wiosna po troszeczku.
Pozdrawiam Ciebie i żonę Genia
- krzysiek86

- Kontakt:
Geniu;myślałem,że trochę lepiej popada śniegu,ale jak to u nas,pokropi i wszystko.Chciałem się przejechać na działkę,ale szwagier był i mówił,że wszystko jest OK.Może w przyszłym tygodniu się wybiorę,zobaczę.
Krzysiu;a nie mówiłem,że będziesz mógł robić zimowe fotki,jeszcze jutro będzie padać śnieg,bo pojutrze ma być odwilż,a jak będzie zobaczymy.
Czy wiecie,co to za szum się zrobił na Forum w sprawie Fotosika.Czytałem,że bezpłatnie można korzystać do 1GB.Powyżej trzeba dopłacać.
Sprawdzałem swoje wykorzystanie fotosika i mam ledwo ruszone, za styczeń.
Krzysiu;a nie mówiłem,że będziesz mógł robić zimowe fotki,jeszcze jutro będzie padać śnieg,bo pojutrze ma być odwilż,a jak będzie zobaczymy.
Czy wiecie,co to za szum się zrobił na Forum w sprawie Fotosika.Czytałem,że bezpłatnie można korzystać do 1GB.Powyżej trzeba dopłacać.
Sprawdzałem swoje wykorzystanie fotosika i mam ledwo ruszone, za styczeń.