Co do podlewania to powinnaś M. zostawić do podlewania wąż a nie konewkę.
Mój Piękny Ogród - Mija
Mija! Ja się nauczyłam
Mam taką nakłdkę, jakby deszcownica/prysznic i wtedy woda tak fajnie delikatnie płynie i tym podlewam w donicach
hahahahah
Ja tez poranną kawę piję na tarasie w weekendy ale za to wieczorną codziennie na huśtawce
Zauważyłam, że odkąd tu mieszkam piję wieczorem kawę.
Ja tez poranną kawę piję na tarasie w weekendy ale za to wieczorną codziennie na huśtawce
Zauważyłam, że odkąd tu mieszkam piję wieczorem kawę.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witam, wszystkich po małej przewrwie.
Taras nie jest jeszcze gotowy ..
I tak naprawdę to nie wiem kiedy będzie skończony. Mamy strasznie niesłownych "fachowców" .
Właściwie to Panowie odebrali mi całą radość letniego czasu.
Rośliny już miesiąc tłoczą się we wjeździe do garażu. Znacie ten ból, kiedy chciałoby się już sadzić i pielęgnować, podlewać i patrzeć jak rosną.... a tu nie można...
Jest mi bardzo ciężko, bo mam taki charakter, że nie mogę być ponad to... i strasznie się spalam
Taras nie jest jeszcze gotowy ..
Właściwie to Panowie odebrali mi całą radość letniego czasu.
Rośliny już miesiąc tłoczą się we wjeździe do garażu. Znacie ten ból, kiedy chciałoby się już sadzić i pielęgnować, podlewać i patrzeć jak rosną.... a tu nie można...
Jest mi bardzo ciężko, bo mam taki charakter, że nie mogę być ponad to... i strasznie się spalam
Monika
Też lubię podlewać ogród. Do tej pory robiłam to konewką. Podlewałam tylko młode rośliny i te które rosną w donicach. Nie zapominając oczywiście o tych, które wodę bardzo lubią
Jednak ostatnio (za radą liski) kupiłam specjalną końcówkę do węża. Super sprawa. Mogę m.in. zraszać roślinki "mgłą" lub podlewać jak prysznicem.
Jednak ostatnio (za radą liski) kupiłam specjalną końcówkę do węża. Super sprawa. Mogę m.in. zraszać roślinki "mgłą" lub podlewać jak prysznicem.
Monika
Myślę, że nie mają więcej jak miesiąc. Na początku czerwca wysiałam je do korytek, które przykryłam folią spożywczą i ustawiłam pod drzewem. Wykiełkowały w kilka dni. Jak się troszkę ukorzeniły, ostrożnie przesadziłam je w miejsca docelowe.liska pisze:Super te wilce. Długo je masz?
Rosną jak szalone. Zobaczymy jak będzie dalej. Nigdy wcześniej nie miałam wilca. Dotychczas obsadzałam kratki fasolą ozdobną. Była piękna, ale bardzo podatna na grzyba. Mam nadzieję, że w tym przypadku będzie lepiej
Monika
Nic nie nawoże. W tamtym miejscu mam piach. Roślinka wygląda jakby dopiero spod ziemi wyszła...Nie wiem co z tego będzie.. ale jak przesadziłam tam kobee to też długo stała w miejscu a teraz ruszyła. To samo z groszkiempachnącym. Stał atał... aż przyszła kolejna niego:) i już mi ślicznie kwitnie 
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witaj Mija super taras ,fajnie obsadziłaś a hortensje masz już długo pięknie będą kwitły
perukowiec śliczny mam bzika na jego punkcie ,mój jeszcze nie kwitnie
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa