. Wysłałam sporo na AWN
 . Wysłałam sporo na AWNOdmiany pomidorów na przyszły sezon ( 2025 rok )(2026)- cz.6
- jode22
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Odmiany pomidorów na przyszły sezon ( 2025 rok )(2026)- cz.6
W poprzednich latach miałam Malachitową Szkatułkę, a tym Izumrudnoje Jabłoko i stwierdzam, że jest lepsze od Szkatułki. Plenniejszy, wyższy, smaczniejszy i nie mięknie szybko  . Wysłałam sporo na AWN
 . Wysłałam sporo na AWN

. Wysłałam sporo na AWN
 . Wysłałam sporo na AWN- 
				carinus
- 50p 
- Od: 25 lip 2025, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak szczęście dopisze i coś zostanie, to może skorzystam z Waszych nasionek. W moim otoczeniu nie znam nikogo, kto uprawia pomidory inne niż ogólnodostępne odmiany, o innych kolorach niż czerwony nie wspominając. Powiększam areał pod uprawę pomidorów, coś pewnie jeszcze kupię ciekawego, jednak wątpię, żeby to było coś, czego tutaj nie uprawiacie.

- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
carinus na liście AWN jest taka masa odmian, że nawet w 3 turze załapiesz się na dużo. Poza tym, jest też opcja All.. gdzie dostaniesz odmiany f1 i sklepy stacjonarne, choć tam raczej popularne odmiany 

- leszkat76
- Od: 13 gru 2020, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
carinus wejdź na internetowy sklep Świat Pomidorów, kliknij na wyprzedaż, są teraz bardzo tanie ,fajne nasionka. Ja zamówiłam 20 odmian, dostałam dodatkowo 3 odmiany gratis.

Zaintrygował mnie Thai Pink Egg, w opisach jest że zanim się wybarwi na malinowo jest mlecznobiały, potem bladoróżowy. Muszę go wysiać

Zaintrygował mnie Thai Pink Egg, w opisach jest że zanim się wybarwi na malinowo jest mlecznobiały, potem bladoróżowy. Muszę go wysiać