Witajcie ponownie.
Wczoraj skusiłam się za namową męża na zakupy w Benexie, mieli spore obniżki.
No

trochę poszalałam

i wyszło takie zamówienie:
2x Piwonia Itoh Bartzella,1x Piwonia Belleville, 2x Piwonia Patio Madrit, 3x Liliowiec Stella D'Oro,
2x Liliowiec White Temptation, 3x Liliowiec Longsfield Glorie, 1x Liliowiec Highland Lord,
1x Liliowiec Roswitha, 2x Liliowiec Tiger Blood, 2x Liliowiec Ikebana Star, 1x Liliowiec Tequila and Lim,
1x Liliowiec Villa Vanilla, 1x Liliowiec Catcher In The Eye, 1x Liliowiec Booby Ruby, 1x Liliowiec Pełny Ninth Millenium,
2x Irys Syberyjski Pełny Kaboom, 1x Irys Esnata Japoński Wine Ruffles, 1x Irys Esnata Japoński White Lady,
1x Irys Japoński Light At Dawn, 3x Aquilegia Orlik Pełny Niebieski, 3x Lilia Drzewiasta Pretty Woman,
3x Aquilegia Orlik Pełny Biały, 1x Dicentra Alba Serduszka Okazałe Białe, 1x Canna Angel Martin,
3x Aquilegia Orlik Pojedynczy William Guiness, 1x Canna Puck, 1x Canna Confetti,
1x Dicentra Formosa Serduszka Luxuriant, 2x Liliowiec Final Touch, 2x Aquilegia Orlik Chocolat Soldier .
Czekam już na roślinki. Kiedyś też u nich zamawiałam m. in. piwonię Coral Sunset i było ok.
Mam nadzieję, że teraz też będzie ok. Planowałam od dawna zakup Piwoni Itoh Bartzella i właśnie marzenie się dokonuje.
Teraz Canny różowe z biedry wychodzą w doniczce.

Idę szukać w ogrodzie miejscówek na nowe nabytki.
Pozdrawiam wszystkich, pa, pa.