Soniu 
Moim zdaniem ,każdy foto-amator ma swoją wrażliwość i własne pojęcie o fotografii .. W dobie "cyfrówek" wystarcza umiejętność wciśnięcia spustu migawki...pstrykać każdy może i coraz więcej lubi!

Niewielu pogłębia lub chce poznać jej tajniki...bo wbrew pozorom nie taka znowu łatwa to dziedzina.
hortensja niebieska ..stara odmiana której barwić nie trzeba...trochę kapryśna ,nie chce kwitnąć co roku

hibiskus kwitnie już 2 tygodnie

vanilla fraise
Lucynko dziękuję w imieniu roślinek

i ja dzisiaj kolejny dzień z niewielkimi przerwami kiedy trzeba wyjść z domu się przejść lub na zakupy jakieś..Już się znudziło..ale nie tylko mnie jak czytam na FO...
Po porannym deszczu pojechałam
na miasto i
parota taka , że ciężko oddychać i siódme poty się lały..Wróciłam i wnet się ostro rozpadało...

Kolejny dzień działkowo w plecy..
Byłam w poniedziałek... trawsko rośnie aż miło...
Dobrze widzisz,to tegoroczna moja trójsklepka zakwitła...
liliowiec Crimson Pirate

satchmo

Star Profussion , może wreszcie ruszy bo dotychczas sarna nie dawała jej szans

Bonica
anabuko1 moje lilie jak widzę bardzo popularne na FO..kupowałam je wczesną wiosną i miały być różne a są wszystkie 6 szt różowe...A pachną... że po pierwszej nocy na balkonie z rana wywiozłam je na działkę w obawie przed sąsiadami.

. Sama musiałam pozamykać okna w pokoju z balkonem bo nie dało się spać...
Dziękuję za uznanie dla moich
pokazówek!
Ola2310 życzę aby pogoda się Wam poprawiła żebyście jak najwięcej skorzystali z uroków wczasowania nadmorskiego.

Weekend ma być zdecydowanie lepszy!
Dzięki za wysoką ocenę dla moich zdjęć!

gaura

hosty jeszcze kwitną