Aguss85-Agnieszko Moja Magnolia Ann zawsze trochę później zaczyna.Może dlatego,że z rana ma trochę cienia.To i później kończy kwitnienie.Jeszcze sobie trochę kwitnie. Nawet tej starej działki prawie 7 arów, to jest przy czym robić.Zwłaszcza,że już tutaj narobiłam klomb na klombie.A za siatka od kilku lat z 1, 5 a uprawialiśmy .A teraz już i tak to nasze, tylko do przemeblowania.
do zalewu mam naokoło,,alejką kilka minut.A tak poza moja działka i tymi wielkimi sosnami {ale przez chaszcze to jeszcze nijako }to może z minutę czy dwie .Komarów jeszcze nie ma.Ale meszki już sa i mnie pogryzły, skubanice
MirkaS Milo mi ,ze zaglądasz do mnie .Chciałabym,żeby jakieś znaki, uwagi, czy sugestie zostawały.To zawsze i milsze i można podyskutować,,,

Także zapraszam do śladów większych.
Tulipany już w połowie,ale cieszą jeszcze
Moja Fiona to syjam tajski.Twój zapewne też.Jak przypomina,,To charakterystyczna rasa kotów
.A masz gdzieś fotkę jego wstawioną ??Chętnie zobaczyłabym go.Bo ja jestem kociara, i lubię koty.
Hm syjam starego typu to ??? Ona jest cudna .Ale i duża indywidualistka i łaskawa tylko dla nas domowników.Twój też taki był ??
JAKUCH-Jadziu zachody słońca są piękne.Dzisiaj popołudniu było słońce i trochę chmurek.Wieczorem, obejrzałam coś w tv i wybrałam się na spacer i doszłam kilka metrów i popatrzyłam w niebo, słońce zaszło za grube chmury,,,i postałam.Nie ma co dzisiaj co iśc.. wróciłam , napaliłam w kominku, bo jakieś zimne powietrze,,I taki luzik..
Terenu, to mam sa siatka ogrom do pracy,Ale na razie ogarniam działkę.A tam nie wiem kiedy coś się oprzątnie.
Narcyzki

moje jedyne epimedium kwitnie

I floksy niskie zaczynają