Witaj Kasiu
Piękne kolory azalii. To jedne z moich ulubionych krzewów. Ale zadziwiła mnie ta różowa wysoka. Czy wiesz jak się nazywa? Chętnie bym sobie taką kupiła- po rozmiarach widać, że nie jest kapryśna. Czy dobrze zgadłam? Pozdrawiam
juni pisze:Tyle kolorów, trzeba się nacieszyć.
Polygonium z nasion zakwitło.
Bardzo się cieszę u mnie w ogrodzie ich pełno
Dziewczyny dziękuje za wizytę Iwonko Kasiu to mało wymagająca alazia-Azalia wielkokwiatowa 'Homebush'
U mnie padało solidnie ogród podlany, niebawem kolejna długa relacja
Wiem, że się powtarzam, ale nie umiem inaczej. Przepięknie w Twoim ogrodzie.
Masz taką różnorodność kwiecia, że oczy bolą patrzeć, a głowa mała, by wszystko zapamiętać.
Szczególnie piękne masz rododendrony, azalie, a także irysy.
No i na deser błękitem kwitnąca kokorycz - cudo prawdziwe.
Lucynko jak juz dziewczyny napisały to jest łaciata odmiana żywokostu Natalio hosty mam od 5 lat ale dzielone co róż by się nie rozrastały bardziej
Dziękuje dziewczyny że mnie odwiedzacie dla Was kolejne co nie co z ogrodu bo jestem zaś do tyłu
Lecę do Was odwiedzających na małe co nie co, lubię oczy nacieszyć
Kasiu pospacerowałam po Twoim ogrodzie i ... masz piękne nasadzenia, różnorodność wielka i jak kilka z forumowiczek kolejce pięknych irysów Gratuluję fajnych dzieciaczków, a i wiosenne kwitnienia tez miałaś obfite ... jak pozwolisz to jeszcze zaglądnę
Kasiu, u Ciebie jak zwyklle ilość roślin i kolorów nie przebrana , cudnie Ciekawa jestem jak Ci rośnie kielichowiec chiński z nasionka. Ciekawi mnie czy warto go siać ? ciekawe po jakim czasie zakwitnie i jak Ci rośnie
Witajcie dziewczyny
Dziękuje za wpis Lucynko kolorów masę więc dziś znowu nadrobie zaległe zdjecia i to nie wszystkie Karolinko rośnie ładnie jak nie zapomnę zrobię mu zdjęcie, czerwony kielichowiec zakwitł mi po 3 latach
Miałam gości od komunii i nie było na net czasu a teraz nadrabiam w ogrodzie i zaś czasu brak
Witaj Kasiu,widzę ,ze ostatnio zamieniłaś mnie na Krysię ,też ładnie ,ale kwiecia u Ciebie ,nie wiadomo co oglądać ogród szaleje,jest pełen uroku ,uwielbiam takie nasadzenia to miód dla oczu ,można się rozmarzyć ,no i piwonia piękna jest ,pozdrawiam