Krokus z pszczółką - rewelacja
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magdziu ,myśmy się widziały tylko pół godzinki ,no może 40 min i to wszystko ,ale mia łam wrażenie ,że z Jolcią i Karolkiem znam się od bardzo dawna ---wspaniałe uczucie i wspaniali ludzie ,.Oczywiście poznali też ,choć przelotem mojego M ,syna i teścia---była wymiana roślinek będę miała pamiątkę i będę cieszyć nimi oko. :PKarolcia pisze:Jolu,ale ja wam zazdroszczę że mogliście się spotkać.Ja na razie nie mam w planach Wrocka,ostatni raz byłam w waszych stronach rok temu![]()
![]()
![]()
Wczoraj moja mama śmigała przez Wrocek,bo pojechała do rodziny do Srebrnej Góry
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Madziu miałaś podobną harówkę z przygotowaniem terenu pod ogród.Tylko ,że ja nawet póżniej gdy chciałam posadzić jakąkolwiek roślinę musiałam najpierw wykopać wiadro cegieł .Podziwiam te rośliny że chcą rosnąc na takiej ziemi.Rosną jak zwariowane.Z,amiłowanie do ogrodu spadło na mnie jak piorun z nieba ,nie miałamo nicaym pojęcia.Wszystko robiłam na intuicję.Całe szczęście,że mnie nie zawiodła,bo zmarnowałabym masę roślin,a kupowałam jak szalona,chciałam mieć wszystko.Szkoda ,że mam mały ogród,ale pracy i tak jest pełne ręce.Ale się rozpisałam,pozdrawiam i aby do wiosny.A fotki dołącze z prac początkowych,muszę zeskanować ,nie miałam wtedy cyfrówki.
Halina.
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Ojej magda a ja jesienia przesadzałam swoje hortensje i zamiast poczytać o nich posadziłam
je właśnie w pełnym słońcu,od strony południowej.Co prawda u mnie nie ma na razie cienia
wśród rabatek.I co ja mam teraz zrobić z hortensjami?
je właśnie w pełnym słońcu,od strony południowej.Co prawda u mnie nie ma na razie cienia
wśród rabatek.I co ja mam teraz zrobić z hortensjami?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7

.