Ogród Marty cz. III
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. III
Piękne te Twoje piwonie szkoda tylko, że wszystkie w jednym czasie kwitną
a może wymyślili już takie gatunki, które później też kwitną 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Maska

- Kontakt:
Śliczna ta czwarta herbaciana
Wszystkie ładne, ale ta szczególnie
Wszystkie ładne, ale ta szczególnie
-
koziorozec

Sylwio,wnuczka już wyzdrowiała ,ale dało jej czadu ,kochana my wszyscy uczymy się do końca życia,masz rację w tej piwonii coś jest szczególnego,dzisiaj była piękna pogoda,ale nie byłam w ogrodzie,nadrabiam różne zaległości,buziaczki
Aguś,miło,że mnie odwiedzasz ,czasem tak rośliny zareagują ,coś im nie pasi a człowiek potem żałuje że ruszał,ja robię tak :kroję roślinę na pół,1 połowę zostawiam nie ruszaną a tą drugą połowę dzielę na mniejsze części i jeżeli te mniejsze części licho weźmie to zawsze zostaje ta połowa nie wyjmowana z gruntu i coś się wtedy zachowa,bo inaczej można stracić wszystko,pozdrawiam
Marysiu,te piwonie drzewiaste zawsze kwitną wcześniej od bylinowych a bylinowe kwitną w różnych okresach i w ten sposób można je podziwiać półtorej miesiąca,to nie jest źle
-- 10 lut 2014, o 20:35 --
Marysiu,róże też są piękne mam ponad 100róż ale ja najbardziej lubię wielkokwiatowe,bo kocham ścinać ich do wazonu,muszę mieć w domu kwiaty z ogrodu,bo jak nawet gotuję obiad to się nimi napawam pozdrawiam gorąco

Aguś,miło,że mnie odwiedzasz ,czasem tak rośliny zareagują ,coś im nie pasi a człowiek potem żałuje że ruszał,ja robię tak :kroję roślinę na pół,1 połowę zostawiam nie ruszaną a tą drugą połowę dzielę na mniejsze części i jeżeli te mniejsze części licho weźmie to zawsze zostaje ta połowa nie wyjmowana z gruntu i coś się wtedy zachowa,bo inaczej można stracić wszystko,pozdrawiam
Marysiu,te piwonie drzewiaste zawsze kwitną wcześniej od bylinowych a bylinowe kwitną w różnych okresach i w ten sposób można je podziwiać półtorej miesiąca,to nie jest źle
-- 10 lut 2014, o 20:35 --
Marysiu,róże też są piękne mam ponad 100róż ale ja najbardziej lubię wielkokwiatowe,bo kocham ścinać ich do wazonu,muszę mieć w domu kwiaty z ogrodu,bo jak nawet gotuję obiad to się nimi napawam pozdrawiam gorąco
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
Martuś będę o 11 . może być ?
- Maska

- Kontakt:
No tak drzewiaste trochę wcześniej kwitną, ale pozostałe moje kwitną w jednym terminie. A ja nie ścinam kwiatów do flakonu jakoś mi żal , bo więcej w tym czasie bywam jednak w ogrodzie, ale może jak się rozrosną 
-
koziorozec

Alinko ,super,czekam z kawą
Marysiu,ja też dużo jestem w ogrodzie ,ale obiad trzeba ugotować ,więc w ogóle się nie rozstaję z kwiatami,bo w domu też są ,a mam ich na tyle
Marysiu,ja też dużo jestem w ogrodzie ,ale obiad trzeba ugotować ,więc w ogóle się nie rozstaję z kwiatami,bo w domu też są ,a mam ich na tyle
- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale masz kwiatów, ale kto by się zdziwił
. Piękne, czekamy na nie 
Pozdrawiam, Iwona.
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś piękne kwiaty ten na pierwszym zdjęciu przypomina mi kwiat rutewki ale po liściach jednak widzę ze to nie ona.
Róże miodzio a przetacznikowiec zakochałam się w jego kwiatach....
Brukselka bardzo ciekawie wygląda na tle pięknych kwiatów i jeszcze samo zdrowie.
Brukselka bardzo ciekawie wygląda na tle pięknych kwiatów i jeszcze samo zdrowie.
-
koziorozec

Iwonko,Ty też masz ogrom pięknych kwiatów,każdy co innego i każdy ma pięknie
Kasiu,mnie też on przypomina kwiatem rutewkę ale sama nie wiem co myśleć napisane było ,świerząbek,jeszcze mam inne jego zdjęcie ,przetacznikowiec też dostojnik
Kasiu,mnie też on przypomina kwiatem rutewkę ale sama nie wiem co myśleć napisane było ,świerząbek,jeszcze mam inne jego zdjęcie ,przetacznikowiec też dostojnik
-
koziorozec

- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
Rumian rzymski-nie znam ale śliczny,zresztą jak wszystko u Ciebie 
Pozdrawiam-Iwona
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś ja mam rutewki one mają takie listki jak orliki więc to nie jest rutewka.koziorozec pisze:Iwonko,Ty też masz ogrom pięknych kwiatów,każdy co innego i każdy ma pięknie![]()
Śliczne róże na pergoli.....
A widziałaś białą firletkę kwiecistą również cudownie kwitnie jak ta różowa.
Kupiłam nasiona dwóch odmian rutewki.Ciekawe czy uda mi się uzyskać sadzonki.Na razie nasionka są w lodówce.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Marta,róże i piwonie niesamowite.Mam nadzieję,że w tym roku u mnie ociągające się też w końcu zakwitną.