Mój Raj część II
-
e-babcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj część II
Grazynko jak fajnie działka kominek
marzenie 
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko udało mi się zidentyfikować bo często jeżdrze rowerkiem właśnie z tamtej strony do brata mieszka tam nie daleko
Kawa na działce lepiej smakuje a jeszcze z szarlotką marzenie ; w taką paskudną pogodę.
Kawa na działce lepiej smakuje a jeszcze z szarlotką marzenie ; w taką paskudną pogodę.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Jadziu ja tak hucznie to nazwałam " kominek' a to jest taki piecyk zwany kozą ,najważniejsze że daje ciepełko i jest przyjemnie
miłego wieczorku
Marysiu mam nadzieję że już wkrótce spotkamy się u mnie na kawce
Marysiu mam nadzieję że już wkrótce spotkamy się u mnie na kawce
-
e-babcia

Grazynko koza super sprawa ,też bym chciała taka wstawić ,ale przez zime by mi ją zwineli 
-
e-babcia

Ale trafiłaś kochana
,ale białej maliny nie mam.
Ale czyściutko u Ciebie aż miło
Ale czyściutko u Ciebie aż miło
- gracha
- 1000p

Jak tylko będzie szczepka białej maliny od razu pojedzie do Ciebie 
-
e-babcia

Grażynko oj nie rób sobie kłopotu.Napisz mi tylko jaki mają smak . 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale mi ślinka pociekła na takie widoki 
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
mi też, ale bym zjadła bezę porzeczkową na biszkopcie.mniam a Twoja porzeczka bardzo smakowicie wygląda 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko, w kwestii Limelight odpowiedziałam ci u siebie, ale tu też coś napiszę, bo nie wiem, czy tam zajrzysz. Otoż spośród wielu odmian hortensji bukietowych, z jakimi miałam i mam do czynienia, właśnie Limelight jest pierwsza, którą mogłabym ci polecić. Ostatnio zwolniły mi się miejsca w ogrodzie i zamiast kupować nowe odmiany dokupiłam Limelight, tak więc mam już ich pięć. Wolałam tę piękną odmianę niż inne niesprawdzone.
Miejsce, jakie dla niej planujesz, będzie idealne. A więc nie oglądaj się na nic, tylko kupuj

Miejsce, jakie dla niej planujesz, będzie idealne. A więc nie oglądaj się na nic, tylko kupuj
- gracha
- 1000p

Teresko, Dorotko witajcie kochane ja już tęsknię za tymi owocami,mam przetwory z nich soczki , dżemy ale to nie to samo, pozdrawiam serdecznie
Wandziu dziękuję Ci bardzo za radę co do hortensji Limelight, poczytałam sobie o niej również w necie i jestem zdecydowana , teraz można by było nawet taniej kupić ale obawiam się o przetrzymanie , do ziemi chyba już za późno wsadzać a z kolei trzymać w doniczce to ryzyko , chyba zamówię na wiosnę, przymierzam się jeszcze do kupna hortensji Candle i Wim Red a z innych krzewów to interesuje mnie Kalmia i nie mam też budlei Dawida , zresztą czego ja nie mam lista jest bardzo długa lecz nie wszystko na raz
Wandziu dziękuję Ci bardzo za radę co do hortensji Limelight, poczytałam sobie o niej również w necie i jestem zdecydowana , teraz można by było nawet taniej kupić ale obawiam się o przetrzymanie , do ziemi chyba już za późno wsadzać a z kolei trzymać w doniczce to ryzyko , chyba zamówię na wiosnę, przymierzam się jeszcze do kupna hortensji Candle i Wim Red a z innych krzewów to interesuje mnie Kalmia i nie mam też budlei Dawida , zresztą czego ja nie mam lista jest bardzo długa lecz nie wszystko na raz