Ogródek Robaczka cz. 8
Re: Ogródek Robaczka cz. 8
Ale śliczne elfice
Ja bym Ci Kasiu sprezentowała jesienią moja pnącą, bo u mnie jej źle... Ale chyba kolorek nieodpowiedni 
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana mimo tak deszczowej aury ogród wygląda cudnie a elfice.....teraz to już naprawdę jest bajka 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Fotki jak najsłodszy cukier do kawusi
Ale fajne te elfiki, sama bym sobie takie chętnie na tarasie postawiła. Gdzie zdobyłaś? Pewnie przywiozłaś z jakiegoś wyjazdu...
Ale fajne te elfiki, sama bym sobie takie chętnie na tarasie postawiła. Gdzie zdobyłaś? Pewnie przywiozłaś z jakiegoś wyjazdu...
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Kasiu,u ciebie jak zwykle wszystko artystycznie dobrane.Czy w tej altance masz jakieś ławeczki,do czego ją przeznaczasz?
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu, czy twoje elfiki to rodzina z tymi u Sweety, bo wyglądają, tak samo eterycznie
Jak pogoda ? Widzę, że dzięki obfitemu podlewaniu, zrobiło się u ciebie buszowato
U mnie nadal trwa wyścig: chwasty kontra kwiaty. Kto wygra ? Przekonam się po powrocie
Jak pogoda ? Widzę, że dzięki obfitemu podlewaniu, zrobiło się u ciebie buszowato
U mnie nadal trwa wyścig: chwasty kontra kwiaty. Kto wygra ? Przekonam się po powrocie
-
daffodil

- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Kasiulek - elfy

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystko pięknie zarasta i obrasta i gdy tylko w końcu na dobre wyjdzie słoneczko, ogród wybuchnie kolorami róż, na które wszyscy czekamy. U mnie na razie ani jednego różanego kwiatuszka nie ma, choć z zadrością oglądam, że w niejednym ogrodzie już rozkwitają.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Nastukałam soczyste powitanie, odpowiedzi i wszystko wcięło
Wybaczcie, muszę wracać do roboty
Wybaczcie, muszę wracać do roboty
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu rewelacyjnie wygląda ogród, mimo zimnicy za oknem. My wczoraj też w kominku paliliśmy, bo ziąb w domu. Robinia to twarda sztuka i da radę się zrosnąć. z róż to cardinal de richelieu sie szykuje i moja iceberg. reszta młodziaków chyba się nie popisze
Czy mnie się wydaje, czy teraz u Ciebie króluje teraz niebieski w ogrodzie?
Czy mnie się wydaje, czy teraz u Ciebie króluje teraz niebieski w ogrodzie?
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, elfiki skojarzyły mi się z calineczką. Będą pilnować kwiecistego raju
Jak się sprawują Little Artist, zakwitły? Moje pączkują
Jak się sprawują Little Artist, zakwitły? Moje pączkują
jejku Kasiu te elfy są boskie
pasują do Ciebie i ogrodu jak ulał 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Witajcie!
Kolejny listopadowy dzień za nami..ooops, tzn. czerwcowy
Dzisiaj skończyłam zajęcia z hiszpańskiego, poziom 4 zaliczony
Na ostatnią lekcję poszliśmy do hiszpanskiej knajpy i zamawialiśmy enchilady po hiszpańsku
W ogrodzie coraz więcej pączków z widocznym kolorkiem, kwitnie Crown Princess Margareta z wiosennych zakupów i Rosarium Uetersen na pniu. Zakwitają pierwsze przetaczniki, kolejne powojniki, dzwonki, pękają piwonie..gdyby tylko było więcej słonka
Jutro postaram się o zdjęcia bo jest szansa, że wrócę do domu wcześniej
Małgosiu, w altanie jest ławeczka - w zakątku, który ma obrosnąć różami mam swoją prywatną świątynię dumania ;-))
Iwonko, elfy kupiłyśmy z Anią w tym samym sklepie ineternetowym, choć niezależnie od siebie ;-) Moje nabyłam zimą, do tego jeszcze kilka innych ale szukam jeszcze dla nich odpowiedniego miejsca w ogrodzie. Gdy roślinki trochę podrosną znajdą miejscówki na rabatach
Asiu, cieszę się, że Ci się podobają, choć miałam obawy czy nie będzie kiczowato przesłodzone
Wando, wszystkim nam trzeba słońca, a roślinkom najbardziej. Doczekamy się
Marzenko, a jak się sprawuje kanadyjka, William Baffin? Ma już pączki? U mojej już widać kolor kwiatów
Daj młodziakom czas, na pewno zakwitną. Lubię fiolety, błękity zwłaszcza jako dodatek do różu, bieli i pasteli, więc mam ich sporo w ogrodzie i wciąż przybywa kolejnych
Lulka, mój Little Artist startował od ziemii bo przypadkowo został wycięty
Ma parę listków, dopiero się rozkręca. U Ciebie zobaczę go w pierwszej kolejności
Marta, dzięki! Widzimy się w sobotę, już się nie mogę doczekać zlotu
Kolejny listopadowy dzień za nami..ooops, tzn. czerwcowy
Dzisiaj skończyłam zajęcia z hiszpańskiego, poziom 4 zaliczony
W ogrodzie coraz więcej pączków z widocznym kolorkiem, kwitnie Crown Princess Margareta z wiosennych zakupów i Rosarium Uetersen na pniu. Zakwitają pierwsze przetaczniki, kolejne powojniki, dzwonki, pękają piwonie..gdyby tylko było więcej słonka
Małgosiu, w altanie jest ławeczka - w zakątku, który ma obrosnąć różami mam swoją prywatną świątynię dumania ;-))
Iwonko, elfy kupiłyśmy z Anią w tym samym sklepie ineternetowym, choć niezależnie od siebie ;-) Moje nabyłam zimą, do tego jeszcze kilka innych ale szukam jeszcze dla nich odpowiedniego miejsca w ogrodzie. Gdy roślinki trochę podrosną znajdą miejscówki na rabatach
Asiu, cieszę się, że Ci się podobają, choć miałam obawy czy nie będzie kiczowato przesłodzone
Wando, wszystkim nam trzeba słońca, a roślinkom najbardziej. Doczekamy się
Marzenko, a jak się sprawuje kanadyjka, William Baffin? Ma już pączki? U mojej już widać kolor kwiatów
Lulka, mój Little Artist startował od ziemii bo przypadkowo został wycięty
Marta, dzięki! Widzimy się w sobotę, już się nie mogę doczekać zlotu
- slotys

- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Kasiu witaj
Wpisuję się w nowym wątku i biegnę natychmiast do pierwszej strony bo nie chcę nic przegapić w Twoim pięknym ogrodzie!!!!!!
Wpisuję się w nowym wątku i biegnę natychmiast do pierwszej strony bo nie chcę nic przegapić w Twoim pięknym ogrodzie!!!!!!
Kasiu, gratuluje zaliczenia kolejnego poziomu! Moj hiszpanski powoli umyka, nieuzywany na co dzien... Bardzo zaluje, bo ubostwiam ten ekspresyjny jezyk! Mam nadzieje odswiezyc go podczas ktoregos z wakacyjnych wyjazdow 
Elfice robia zasluzona furore - mnie tez zachwycily!
Dobrej nocy, A.
Elfice robia zasluzona furore - mnie tez zachwycily!
Dobrej nocy, A.