Coralinka jest cudowna, tym bardziej, że tak długo na nią czekałam i wkońcu MAMBogsaf pisze:Crassula corallina jest zjawiskowa, tak niby niepozorna roślinka a ile radochy, anacampseros poczuł troszkę słońca i proszę jaki efekt, a ireszta nie chciała zostać w tyle

Teraz żeby tylko ładnie rosła

No popatrz, rzeczywiście, może postrasz go kompostem to zaraz z pąków wyskoczynolina pisze:U Ciebie kolorowo i pięknie .
Mój Anacampseros w tym roku ma focha ,nie wiem o co mu chodzi .Stoi na balkonie opala się i jeszcze marudzi![]()
Crassulka urocza

Już dostałaLady H pisze:Czyli crassulka dostanie teraz lanie BI 58 ??

Dokładnie, same powody do radościmaryjan13 pisze:Wszystko Ci pięknie kwitnie Aniu.
I kaktusy i sukulenty,tylko się cieszyć.

Dziękujęeba pisze:Urzekające widoki, robisz piękne zdjęcia.

Nie dziękujęgracesz pisze:Bardzo ładne rośliny pięknie sfotografowanei życzę udanej batalii z wełnowcami. Ja też z Rumi w ubiegłym roku przywiozłam tego "gratisa". Na 12 sztuk jakie kupiłam tylko jednej niestety nie dało się uratować, bo była zbyt mała...

Lubię te doniczkiPaula15 pisze:Anacampseros śliczny! Bardzo mu pasuje ta doniczka

Ale masz kondycjępiasek pustyni pisze:Aniu - wpadam zdyszana, podziwiam piękno roślinek, powzdychałam do "koralinki" i nie mogę tak sobie pójśc bez słowa. Biegnę podziwiać dalej!

Ale komplement , dziękujęhonorka22 pisze:Świetne zdjęcia Aniu, które pokazują wiele piękna w Twoich roślinkach. Czasami z niepozornej roślinki potrafisz stworzyć zachwycająco piękny okaz

Niestety padł mi laptop, nadaję na zapasowym... Mam nadzieję że nie stracę zdjęć