Przydałaby się...
Ogródek An-ki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
Aniu, gdzie nabyłaś Dianę?
Przydałaby się...
Przydałaby się...
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Aga ale to nie Diana-ona wygląda zupełnie inaczej .Tomszak pomylił się(co mu uświadomiła wczoraj Nela) i pościągał etykietki.
A jeśli podoba Ci się ten klematis ze zdjęcia to nie ma sprawy.
A jeśli podoba Ci się ten klematis ze zdjęcia to nie ma sprawy.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Dianę poszukuję, więc jakby co to miej na względzie.
Ten Twój mnie się podobuje.
Ten Twój mnie się podobuje.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Aguś będę miała bo też jej pragnę
Najlepiej kupować jak mają kwiaty wtedy nie ma pomyłek. 
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu Augusta u Ciebie zjawiskowa,nareszcie ją będę miała na jesień,a Aphrodite jest cudna,moge to potwierdzić,ma takie grube płatki:)
W ogóle jest "cacy"
W ogóle jest "cacy"
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko, myślę, że doktorka dość nacięłam
Właśnie dziś sprawdzałam dokładnie sadzonki. Na doktorka jeszcze trochę za wcześnie, ale kto wie, może jeszcze przed zimą korzonki zobaczę, bo ... Papa M. od Danusi ukorzenił sie w ilości 3, słownie: trzech sztuk!
A pobrane w lipcu, jeśli mnie pamięć nie myli ...
Lubię Augustę, ale "ulubienica" to chyba trochę za mocno powiedziane ;)
Na razie nie będę ujawniać moich ulubieńców, bo niektórzy dopiero się ukorzeniają
Plamistością sie nie przejmuj, ona nie jest śmiertelna i nie każdego roku atakuje jednakowo. Podobno soda nadaje się do walki z tą chorobą. Zamierzam to sprawdzić w przyszłym roku
A z róż, które pokazałaś, najpiękniejsza to oczywiście Burgund Ice!
A jak Chartreuse de Parm?
Lubię Augustę, ale "ulubienica" to chyba trochę za mocno powiedziane ;)
Plamistością sie nie przejmuj, ona nie jest śmiertelna i nie każdego roku atakuje jednakowo. Podobno soda nadaje się do walki z tą chorobą. Zamierzam to sprawdzić w przyszłym roku
A z róż, które pokazałaś, najpiękniejsza to oczywiście Burgund Ice!
A jak Chartreuse de Parm?
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, u ciebie jak zwykle piękne róże
Aphrodita śliczna
U mnie plamistość też się pojawiła na niektórych różach, ale już niczym nie pryskam
Aphrodita śliczna
U mnie plamistość też się pojawiła na niektórych różach, ale już niczym nie pryskam
No właśnie przypominam sobie ,że pokazywałaś w ubiegłym sezonie tą różę i za chiny nie była do Luizy podobna.Czyli to pomyłka się wkradła skoro oczekujesz jej jesienią?Annes 77 pisze:Aniu Augusta u Ciebie zjawiskowa,nareszcie ją będę miała na jesień,a Aphrodite jest cudna,moge to potwierdzić,ma takie grube płatki:)
W ogóle jest "cacy"
Chatte-no tak te naj... dopiero się ukażą naszym oczom w przyszłym sezonie.Pocieszasz mnie ,że plamy nie są śmiertelne dla róż ale ten wygląd jest okropny.Soda>-no będziemy próbować wszystkiego.
Chartreuse de Parme ma się dobrze i bez liści
AgaNet-ja też nie pryskam bo teraz to już chyba nie ma sensu.Dopiero wiosną zacznę walkę jak tylko popuści mróz.Najpierew ziemia a potem już według zaleceń.
A poniżej stronka do oglądania róż tych do granicy obrzeży.Zdrowe,piękne .
http://translate.googleusercontent.com/ ... nUzFoXDPYw
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry,Aniu, cudne róże. Jasnoróżowe to moje ulubione.
Wczoraj było spotkanko forumowe w Skierniewicach, pogadałyśmy sobie o różach i jednak doszłyśmy do wniosku, że należy jeszcze pryskać, żeby zabić przetrwalniki grzyba, które mogłyby przetrwać do następnego sezonu. A zatem... za chwilę będę spryskiwać. Miłego dnia
Wczoraj było spotkanko forumowe w Skierniewicach, pogadałyśmy sobie o różach i jednak doszłyśmy do wniosku, że należy jeszcze pryskać, żeby zabić przetrwalniki grzyba, które mogłyby przetrwać do następnego sezonu. A zatem... za chwilę będę spryskiwać. Miłego dnia
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Aneczko Aphrodite to też jedna z moich ulubionych różyczek.....po prostu staramy się tak dobierać żeby wszystkie były najulubieńsze.
...ślicznie

...ślicznie
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu moja Augusta okazała się Cheppendale.dziewczyny mi zdiagnozowały hehe..
Augusta na szczęście zamówiona:) Chciałabym mieć taką jak Ty:)
Augusta na szczęście zamówiona:) Chciałabym mieć taką jak Ty:)
Wando czekamy właśnie na relację ze spotkanka.Czytałam w innych wątkach,że ogród będzie też różany-trzymam kciuki za zakup zdrowych i pięknych róż.
I rzeczywiście będziecie pryskać?
Eluś masz rację-wszystkie to naj... .Każda ma coś innego co nas zachwyca(oprócz chorób
).
Godzinę temu spacerowałyśmy sobie po ogrodzie Kapiasów(tłok nieziemski nie to co w piątek) no i nie obyło się bez kupna pysznego ciasta jabłkowo-dyniowego.Musimy Ela poeksperymentować mi tez takie pychotki upiec.
Annes77-Aniu tak też myślalam.Dla Ciebie dzisiejsze jej zdjęcie.Jak rozkwitną wszystkie te pąki to będzie taki cudny ,duży bukiet.Pachnie wspaniale.

I rzeczywiście będziecie pryskać?
Eluś masz rację-wszystkie to naj... .Każda ma coś innego co nas zachwyca(oprócz chorób
Godzinę temu spacerowałyśmy sobie po ogrodzie Kapiasów(tłok nieziemski nie to co w piątek) no i nie obyło się bez kupna pysznego ciasta jabłkowo-dyniowego.Musimy Ela poeksperymentować mi tez takie pychotki upiec.
Annes77-Aniu tak też myślalam.Dla Ciebie dzisiejsze jej zdjęcie.Jak rozkwitną wszystkie te pąki to będzie taki cudny ,duży bukiet.Pachnie wspaniale.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu Augusta przepiękna, to było moje marzenie.....na szczęście już zrealizowane. Już nie mogę się doczekać przyszłego sezonu, żeby zobaczyć jej cudne kwiatuszki
Ten różowy duet zapiera dech.....cudo
Ten różowy duet zapiera dech.....cudo
Agnieszko dla Ciebie Artemis,która o tej porze ma zdecydowanie bardziej kremowe kwiaty.Nadal jest śliczna tylko już nie kompaktowa a pnąca-tak jej pędy wystrzeliły do góry ,że szok.

I dla wszystkich odwiedzających

I dla wszystkich odwiedzających

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka